Filtru produse

MULTIROOM

Top vânzări

MULTIROOM

 • BOSE MULTIROOM
  BOSE MULTIROOM

  Bose Soundtouch  - Boxe wireless si accesorii Multiroom 

 • BOWERS & WILKINS FORMATION
  BOWERS & WILKINS FORMATION

  Bowers & Wilkins Formation
  Tehnologia wireless exclusiva Formation
  Creeaza o sincronizare perfecta a boxelor, oferind cea mai buna experienta de ascultare.
  Auziti fiecare detaliu in perfecta armonie.

 • DENON HEOS MULTIROOM
  DENON HEOS MULTIROOM

  Denon Heos Multiroom - Solutii multiroom wireless de la Denon

 • HARMAN KARDON MULTIROOM
  HARMAN KARDON MULTIROOM

  Sisteme Harman Kardon Multiroom: Harman Kardon Omni 10, Harman KArdon Omni 20, Harman Kardon Adapt

 • KLIPSCH MULTIROOM
  KLIPSCH MULTIROOM

  Echipamente Multiroom Wireless de la Klipsch

 • PIONEER MULTIROOM
  PIONEER MULTIROOM

  Echipamente Multi-Room Pioneer

 • SONOS MULTIROOM
  SONOS MULTIROOM

  Echipamente multiroom wireless de la SONOS

 • TIBO MULTIROOM
  TIBO MULTIROOM
 • YAMAHA MUSICCAST
  YAMAHA MUSICCAST

  Yamaha MusicCast

 • JAYS MULTIROOM
  JAYS MULTIROOM

  Jays AB (companie publică) este o companie suedeză fondată în 2006, care proiectează și produce căști și accesorii pentru playere portabile încă din 2007, când au fost introduse primele produse. Jays furnizează produse de înaltă calitate, menite să ofere utilizatorului o experiență audio maximă. Pasiunea creatorilor Jays este să obțină un sunet perfect - atât de bun încât să poată mișca toate simțurile și să inspire atât corpul, cât și sufletul utilizatorilor căștilor. Compania este listată pe NASDAQ OMX First North, extinzându-se rapid, iar produsele sale sunt vândute în peste 25 de țări din întreaga lume. Din mai 2012, produsele Jays sunt disponibile oficial în Polonia, prin distribuitorul exclusiv, Horn Distribution S.A.

  Dezvoltarea mărcii JAYS este o expunere a drumului către autenticitate și aclamare la nivel mondial prin muncă grea, minți inovatoare și spirite pasionale în numele muzicii. Așa cum spun creatorii mărcii despre ei înșiși: „Toți suntem muzicieni și știm ce vrem să ascultăm. Vrem autenticitate, detalii și emoție. Vrem ca muzica să ne poarte și să ne facă să ne mișcăm picioarele in ritmul ei. Produsele noastre sunt concepute pentru a oferi un sunet spațial, bine echilibrat și neutru, cu un bas complet, într-un pachet plăcut pentru urechile utilizatorului. Vrem să aducem notele până în inima și sufletul ascultătorului. Știm că toate produsele noastre trebuie să fie foarte bune și să livreze o experiență cât mai bună oricărui tip de public. Linia noastră de produse este, așadar, în mod deliberat, restrânsă, pentru că dacă nouă ne place ceea ce auzim, știm că și lumii îi va plăcea. JAYS pur și simplu face mai mult din ceea ce inseamnă muzica."

 • WILSON MULTIROOM
  WILSON MULTIROOM

  randul Wilson a fost dezvoltat ca urmare a multor ani de experiență în distribuția internațională a produselor audio de înaltă calitate și pe baza cererii din piață pentru boxe care să se potrivească ideal cu sistemele home cinema si hi-fi. Produsele Wilson oferă un excelent raport preț-calitate.

 • NAIM MULTIROOM
  NAIM MULTIROOM