Strung de banc Sherline 4410 CNC
Strung de banc Sherline 4410 CNC
Strung de banc Sherline 4410 CNC
Strung de banc Sherline 4410 CNC

Strung de banc Sherline 4410 CNC

Strungul Sherline 4410-CNC ready in Metric este ideal pentru utilizare in cercetare, invatamant, modelism, ceasornicarie, bijuterie, prototipare rapida si alte domenii conexe.

Disponibil la comanda
5.042,27 lei
cu TVA

 

Strungul Sherline 4410-CNC ready in Metric este ideal pentru utilizare in cercetare, invatamant, modelism, ceasornicarie, bijuterie, prototipare rapida si alte domenii conexe.

Fata de modelul 4100-CNC acest produs oferta o distanta intre varfuri net superioara de la 203mm la 420mm marind gama aplicatiilor substantial.

Acest strung SHERLINE este upgradat pentru a putea fii folosit cu CNC (Computer Numerical Control) iar noi oferim strungul cu monturi pentru motoarele pas cu pas.
Va rugam sa luati in calcul faptul ca oferim la masinile acestea doar pregatirea CNC care presupune monturile si cuplele necesare iar clientii nostrii sunt responsabili de completarea sistemului prin cumpararea motoarelor necesare, drivere-lor, computerului si a softului dorit. TOATE acestea sunt disponibile in oferta noastra mai putin computerele!!!!

Exista nenumarate accesorii CNC disponibile de la SHERLINE care completeaza cu succes produsele cu pregatire CNC si cu care veti putea realiza un sistem CNC complet dar pentru acestea va rugam sa consultati capitolul dedicat din site-ul nostru.

Un exemplu concret este kit-ul 8765 CNC care include doua motoare pas cu pas, cutie de control electronica capabila sa controleze patru axe, cabluri de conectare si transformator cu care puteti realiza un sistem CNC complet.

Monturile pentru motoarele pas cu pas sunt prelucrate din blocuri de aluminiu si accepta motoare cu rama NR. 23 conform normelor internationale NEMA iar conectarea axului motorului se face prin cuplele puse la dispozitie. Si motorele cu ax dublu pot fii folosite.

Roti de antrenare gradate sunt livrate pentru instalare pe axul secundar astfel ca utilizarea masinilor unelte sa poata fii face si in modul manual.
 
Desi mici si aparent delicate sunt capabile sa prelucreze materiale diverse precum. lemn, neferoase, metale pretioase, otel, otel de scule, titan, fonta si chiar si superaliaje ca inconitul.

Urmariti va rugam prezentarile video pentru a putea viziona prelucrari efective in aceste materiale!

Printre caracteristicile care fac speciale aceste masini unelte enumeram:


-reglajul electronic al vitezei 70-2800RPM
-controlul mai bun a cuplului prin cureaua de transmisie
-dotarea cu rulmenti  a papusei fixe pentru o precizie mai buna
-surubul de ghidaj este situat sub batiu pentru a fii ferit de mizerie si span
-batiul este facut din otel turnat pentru rigiditate sporita
-papusa fixa poate fii asezata in unghiuri diferite relativ la batiu pentru a strunji conic
-imensa gama de accesorii disponibila ce ofera nebanuita modularitate
-sunt produse in intregime in SUA
-sunt disponibile atat in sistem imperial cat si metric
-motorul electric functioneaza pe 110V si 220V fara adaptor extern

Strungul Sherline 4410-CNC Metric are incluse in standard urmatoarele: motor electric cu variator de turatie electronic, 500 W, plansaiba, portscula, cutit strung 1/4, HSS, centratoare, inbusuri reglaj, tije reglaj, roti antrenare axe din aluminiu marcate cu laser, manual de utilizare color (48 pagini)

Date tehnice:
 

Diametru strunjire peste batiu 90mm, cu adaptor  pana la140mm
Distanta intre centre: 430mm 
Cursa sanie: 110mm
Cursa pinola: 38mm
Interval roti axe: 0,01mm
Motor: 100-240V, 50-60Hz, 500W
Variator turatie: 70-2800 RPM
Greutate: 13.6 kg
4410 CNC
No reviews
Product added to wishlist
Produs adăugat la comparator

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.

Detalii