• Pachet
SET BOSE SMART SOUNDBAR 900 WHITE, BASS MODULE 700, SURROUND SPEAKERS

SET BOSE SMART SOUNDBAR 900 WHITE, BASS MODULE 700, SURROUND SPEAKERS

Thin Design With Powerful Sound
Amazon Alexa built in icon
Wi-Fi and Bluetooth icon
Superior Voice Pickup
Control with voice, touch, or app
Adaptiq Audio Calibration
HDMI™ ARC CONNECTIVITY
Personalized Bose Music App

 

Cel mai suprinzător Soundbar Bose. Pentru orice îți dorești.

Pentru ca un soundbar să poată contribui la crearea unei experiențe cinematografice, trebuie să facă mai mult decât să transmită sunetul în direcții diferite. Soundbarul wireless Bose 900 cu Dolby Atmos depășește însă această limită, adăugând un plus de naturalețe sunetului, pe care niciun alt soundbar nu îl poate copia. Datorită tehnologiei exclusive Bose, conținutul este redat fidel, instrumentele, dialogurile și efectele făcându-se auzite în cel mai mic detaliu, indiferent de locul ocupat în spațiu.

Astfel, se obține o experiență unică, o imersiune într-un alt univers al sunetului.

Tehnologie de ultimă oră și un design pe măsură

Poate că designul atrage atenția, însă tehnologia acestui soundbar cu sunet premium Dolby Atmos este cea care impresionează cu adevărat. Arhitectura alcatuită din cele șapte difuzoare și două transductoare poziționate cu precizie contribuie la emisia perfectă a sunetului. În plus, datorită tehnologiei PhaseGuide, sunetul se transmite multidirecțional către zone distincte din încăpere, oferind senzația că ceea ce se aude vine din surse situate în exteriorul soundbar-ului.

Sunet cinematografic. Acasa

Ce este mai exact Dolby Atmos? Este o tehnologie care permite artiștilor și creatorilor de conținut să definească fiecare voce, instrument și sunet, creând o experiență spațială de neegalat, cu efecte care transformă totul într-o experiență realistă. Astfel, deși auditoriul se află acasă, totul se aude ca și cum spectacolul are loc live.

Când nu există conținut care să necesite Dolby Atmos pentru redare, cum ar fi track-uri stereo sau 5.1, tehnologia Bose TrueSpace face ca experiența audio să devină una verticală, remixând semnalele pentru a adăuga „înălțime” fără a fi nevoie de adăugarea unei boxe pe tavan, creând însă aceeași experiență de sunet captivantă.

Asistență la domiciliu

Soundbarul Bose 900 este echipat cu Tehnologia Voice4Video și opțiuni de comenzi vocale, prin intermediul Alexa (această opțiune nu este disponibilă deocamdata în România).

Mai multă muzică. În mai multe camere

Datorită compatibilității Wi-Fi, Bluetooth, Apple AirPlay 2 și Spotify Connect, se poate face streaming wireless cu orice conținut. În plus, Soundbarul Bose 900 a fost actualizat automat pentru a accepta Chromecast încorporat, oferind astfel încă un instrument pentru a transmite muzica și podcasturile preferate. În plus, deoarece Bose Soundbar 900 poate fi conectat prin Wi-Fi cu orice alte boxe Bose, funcția încorporată Chromecast poate fi partajată între produsele Bose, pentru o experiență audio perfectă în toată casa ta.

Adaugă mai mult

Pentru o experiență completă, Soundbarul Bose 900 poate fi folosit împreună cu basul wireless Bose 700.

Specificații
Tip conexiune WiFi, Bluetooth
Tip Soundbar
Tip alimentare Alimentare 220 V (cablu de alimentare)
Conectare Bluetooth
Culoare White
Raza de acțiune wireless Până la 9 m
Articole în cutie Bose Smart Soundbar 900, telecomanda cu 2 baterii AAA preinstalate, cârpă de curățare, căști ADAPTiQ, cablu optic, cablu HDMI, cablu de alimentare, ghid de pornire rapidă
Conectivitate HDMI (ARC) Intrare optică Port Ethernet Power Input ADAPTiQ Port USB Modul de bas cu fir (opțional) Blaster IR cu fir (opțional) Bluetooth versiune 4.2
Aplicatie Bose Music
Soundbar
Înălțime 5.81 cm
Lățime 104.5 cm
Adâncime 10.7 cm
Greutate 5.75 Kg
BOSE SOUNDBAR 900 WH COMPLETE

Sisteme Home Cinema Bose Lifestyle pentru divertisment în propriul living. Sunet impecabil, design elegant, simplitate în instalare și operare. Distracție garantată! Vei iubi ceea ce auzi! Și ce nu auzi! Tehnologia noastră BOSE QUIETCOMFORT consacrată de anulare a zgomotului este proiectată să oprească elementele ce ți-ar putea distrage atenția, astfel încât să te bucuri de muzică fără impedimente. Vei auzi sunet natural din căști construite cu materiale premium, durabile și confortabile pentru a le purta pe tot parcursul zilei.Boxe Portabile Bluetooth Wireless Bose Revolve, RevolvePlus, acoperire 360 de grade, design inedit și rezistență la apă. Bose Home Speaker 500. Puternic și simplu. Umple orice încăpere cu sunet stereo de la un perete la altul. Sunet stereo amplu dintr-o singură boxă, conexiune simpă prin WiFi sau Bluetooth. Boxe profesionale portabile Bose Sistem Array, Mixere Bose Tone Match pentru muzica live. Compacte și rezistente, cu sunet puternic, clar și amplu, sunt ușor de transportat, montat și folosit. Boxe de plafon Bose Virtually Invisible. Designul acustic permite un sunet amplu și acoperire uniformă, în timp ce dimensiunile mici le fac să fie potrivite aproape oriunde. Tehnologia exclusivă Bose Stereo Everywhere® conferă sunet simetric pe o zonă largă, fără scădere a intensității. Boxe de exterior Bose. Boxele premiate Bose FreeSpace 51, Bose 251 oferă un sunet stereo profund şi echilibrat pe o suprafaţă mai mare decât cele mai multe boxe de exterior uzuale. În acelaşi timp, sunt suficient de rezistente pentru a face faţă intemperiilor. FreeSpace 51 Sunt cele mai performante şi mai versatile boxe de exterior de la Bose

No reviews
Product added to wishlist
Produs adăugat la comparator

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.

Detalii