ALPINE i902D-G7 ALPINE STYLE CU ECRAN DE 9" PENTRU VW GOLF VII

ALPINE i902D-G7 ALPINE STYLE CU ECRAN DE 9" PENTRU VW GOLF VII

Stoc furnizor
5.719,00 lei
cu TVA

 

Sistem Media Alpine Style cu ecran de 9″ pentru VW GOLF 7, compatibil Apple Car Play si Android Auto

 

  • Alpine introduce a 2-a generatie a sistemului Alpine Style pentru Golf 7. Obțineți o integrare perfectă a sistemului în Golf, asociată cu cele mai noi caracteristici. Alpine de 9” este cea mai mare dimensiune de ecran posibila, are opțiuni media extinse, este compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto.
  • Beneficiați de calitate superioară a sunetului și opțiuni de reglare a sunetului cu acest sistem minunat.
  • Integrare perfectă in masina cu componente premium. Performanță fără compromis.
  • Ecran de 9″ cu touch screen – este cel mai mare ecran pentru bordul de Golf 7 de până în prezent, cu care transformați panoul de bord într-o experiență cinematografică de excepție. Acest ecran de dimensiune foarte mare vă va uimi prin calitatea geniala a imaginilor!
  • Butoanele comenzilor de pe volan – Sistemul Alpine se poate conecta la butoanele comenzilor de pe volan. Veti avea control deplin la volum, telefon, piese audio înainte/înapoi și multe alte comenzi. Puteți activa chiar și Siri ( control vocal ) dacă aveți iPhone-ul conectat la sistem ( in partea dreapta de la volan ).
  • Ecranul mic din panoul de bord este conectat la sistemul Alpine și poate afișa numele posturilor radio, titlul melodiilor și informații despre artist, nume apelant, săgeți de navigare turn-by-turn ( doar pentru navigatia de pe Android ) și multe altele.
  • Senzori de parcare – dacă mașina dvs. este echipată cu senzori de parcare originali, acestia se pot conecta pe ecranul Alpine.
  • Camera pentru mers inapoi – În cazul în care VW Golf 7 are camera pentru mers înapoi instalata din fabrica, aceasta poate fi pur și simplu conectata la sistemul Alpine. Camera se activează automat la cuplarea în marșarier. Dacă autovehiculul nu este echipat cu camera de mers înapoi originala, vă recomandăm sa instalati una de la Alpine.
  • Informații despre autovehicul – Sistemul Alpine este compatibil cu sistemul electronic de pe Golf 7. Setările autovehiculului și informații precum presiunea Turbo sunt afișate pe ecranul Alpine de 9″.
    X902D-G7 / i902D-G7 vă oferă feedback vizual pentru temperatura selectată de șofer și copilot, status AC, nivelul de încălzire in scaune, ventilația selectata și multe altele. Acest ecran va apărea automat pentru câteva secunde atunci când oricare dintre setările numite este modificată pentru a oferi informatii șoferului.
  • Compatibil cu sistemul de sunet Dynaudio – Sistemele Alpine Style sunt compatibile cu sistemul original de sunet Golf 7 Dynaudio. Tot ce aveți nevoie este interfața APF-H100DY care permite conectarea unității Alpine Style la amplificatorul Dynaudio.
  • Ecran de pornire – Alpine oferă 4 ecrane de deschidere (Golf, GTI, GTD și R), dar este foarte ușor să creați orice imagine personalizată și să o încărcați în sistem.
  • Optional DVD player – Actualizați sistemul Alpine cu posibilitatea de redare DVD și CD. DVE-5300 ( se vinde separat ) de dimensiuni 1 DIN, se poate instala oriunde. Acesta folosește tehnologia HDMI pentru o calitate uimitoare a imaginii și poate fi controlat în totalitate de pe ecranul tactil.
  • Acces direct la navigatie online – Modelul i902D-G7 are un buton de navigatie mare. Când este apasat, sistemul Alpine deschide automat aplicația...
i902D-G7
No reviews
Product added to wishlist
Produs adăugat la comparator

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.

Detalii