Sistem de marcare Veritas Tools.

Sistem de marcare Veritas Tools.

Mai multe detalii

05N65.01
Produs nou

136,14 lei

Stoc furnizor

- +

Alerteaza-ma cand scade pretul

 
Mai multe detalii
Acest ecartament elegant de marcare este intr-adevar trei unelte intr-unul - un ecartament pentru roti, un ecartament cu stift si un ecartament de taiere.

Mandrina unica pivotant / lama are fie un stift, fie o lama care se blocheaza in pozitie (dupa ce se fixeaza extensia) folosind un surub de fixare la capatul tijei de 4 1/2". Lama de taiere poate fi setata pentru fiecare - sau utilizare cu stanga. Capatul opus al tijei este tesit pentru a accepta un taietor de roti cu diametrul de 3/8".

Gardul si portiunea interna a colierului de blocare sunt o singura strunjire excentrica din alama. Degetele cu guler au doar o frecare suficienta a tijei pentru a mentine o setare de proiectie in timp ce o blocati in pozitie cu o jumatate de rotatie a mansonului de blocare moliat. Gardul de 1" diametru este excentric pentru a maximiza adancimea de frecare. Un avantaj lateral este acela ca impiedica si gabaritul sa se rostogoleasca de pe banca.

Vine complet cu o duzina de lame de rezerva, doua stifturi din otel calit, un taietor de roti, un surub si o cheie hexagonala.
Fabricat in Canada. Patentat.

Scrieţi o recenzie

Sistem de marcare Veritas Tools.

Sistem de marcare Veritas Tools.

Scrieţi o recenzie

 
Comments(0)

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Încă 30 produse în aceeași categorie:

Nu sunt produse

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare