Sistem marcare dual Veritas Tools. Aniversare 40 ani, limitat

05N70.40
Produs nou

410,55 lei

Stoc furnizor

- +

Alerteaza-ma cand scade pretul

 
Mai multe detalii
În sărbătorirea a 40 de ani de la Lee Valley, oferim o ediție specială a sistemului dual de marcare, transformat din oțel inoxidabil și prelucrat la un finisaj fin.

Tijele reglabile independent vă permit să setați două măsurători simultan, astfel încât să puteți alterna rapid între ele atunci când transferați sau marcați dimensiuni repetitive. Proiecția de până la 5 3/4 "este ușor de setat, deoarece un inel O intern păstrează frecare ușoară, dar constantă pe fiecare tijă; o șurub degetul mare blochează setarea.

Pentru această ediție specială, includem și o clemă pentru arbore (de obicei vândută separat). Acest accesoriu se potrivește pe tijele de ghidare ale manometrului, permițându-vă să blocați poziția relativă a frezelor, în timp ce puteți regla în mod liber gardul pentru decalare. Acest lucru vă permite să păstrați dimensiunile identice ale mortasei sau ale tenonului chiar și atunci când gardul este repoziționat.

Frezele de roți din oțel călit scribesc curat, chiar și pe bobul încrucișat. Teșiturile opuse ale celor două roți de tăiere vă asigură că puteți oricând să setați teșitura în partea deșeurilor a unei tăieturi și, deoarece o tijă are muchia de tăiere la capătul extrem al tijei, este utilă pentru transferul de dimensiuni, cum ar fi umărul tenon și adâncimea mortasei. Puteți retrage fie tăietorul pe față pentru o depozitare sigură, fie să folosiți mai ușor un singur tăietor.

Amplasarea excentrică a tijelor asigură o față de referință mare și ajută manometrul să reziste la rulare pe o suprafață. 7 1/4" în general.

Este produs în număr limitat.

Fabricat in Canada

Scrieţi o recenzie

Sistem marcare dual Veritas Tools. Aniversare 40 ani, limitat

Scrieţi o recenzie

 
Comments(0)

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Încă 30 produse în aceeași categorie:

Nu sunt produse

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare