Receiver AV 5.1 CANTON SMART AMP 5, Chromecast Built-in, Bluetooth, Spotify, Dolby Atmos, HDMI

Conectați-vă difuzoarele pasive la lumea inteligentă a streamingului: cu puternicul Smart Amp 5.1. Amplificatorul AV Multiroom cu tehnologia Dolby Atmos® combină până la 6 difuzoare pasive și până la 8 difuzoare wireless din seria Smart. 

Mai multe detalii

CANTON SMART AMP 5
Produs nou

3 500,00 lei

Stoc furnizor

- +

Alerteaza-ma cand scade pretul

Accesorii

 
Mai multe detalii

Smart și fără fir cu Dolby Atmos®

Conectați-vă difuzoarele pasive la lumea inteligentă a streamingului: cu puternicul Smart Amp 5.1. Amplificatorul AV Multiroom cu tehnologia Dolby Atmos® combină până la 6 difuzoare pasive și până la 8 difuzoare wireless din seria Smart. Smart Amp 5.1 este o soluție inteligentă de amplificator AV care poate înlocui amplificatoare mari și grele în vremurile camerelor de zi minimaliste. Puternicul Smart Amp 5.1 de 600 de wați servește ca o legătură între difuzoarele pasive și wireless și poate fi adaptat flexibil la camera dvs. de ascultare. Cu funcțiile Chromecast încorporate și Spotify Connect, muzica preferată poate fi transmisă fără fir prin WLAN. Conectivitatea variabilă și ușurința de utilizare cu porturile HDMI compatibile 4K și multe porturi suplimentare vă permit să vă conectați televizorul și alte dispozitive direct la Smart Amp 5.1.

M02_A01
 

Centrul de control pentru sunetul și imaginea dvs. home cinema

Datorită celor patru conexiuni HDMI cu ARC și HDCP2.2, Smart Amp 5.1 dă viață imaginii televizorului dvs. cu un sunet palpitant. Smart Amp 5.1 acceptă Dolby Atmos®, DTS HD și formatul video HDR (High Dynamic Range) ca formate de sunet multi-canal. Afișajul de pe televizor vă permite să configurați sistemul în mod convenabil și să îl reglați perfect la preferințele dvs. de sunet. Smart Amp 5.1 funcționează ca un amplificator stereo sau AV pentru conectarea directă la televizor, precum și un centru de control pentru o mare varietate de playere: de la CD playere, console de jocuri și playere Blu-ray la receptoare radio clasice. Intrările și ieșirile configurabile liber oferă opțiuni de conectare flexibile pentru difuzoare sau playere.

Streaming muzical fără fir în rezoluție înaltă

Amplificatorul AV de înaltă calitate servește ca centru de conectare atât pentru difuzoare pasive, cât și pentru difuzoare inteligente. Baza pentru experiențe sonore impresionante este creată de o transmisie de înaltă rezoluție de până la 24 biți / 96 kHz. În acest fel este posibilă o combinație de 6 difuzoare pasive și wireless până la 8 difuzoare inteligente. Virtualizatorul multidimensional oferă sunet surround 3D uimitor - chiar și cu doar 2 difuzoare conectate. Puternicul DSP permite sunet stereo high-end cu virtuți multi-canal. Variațiile sunt versatile și unice: indiferent dacă sunt stereo sau conectate ca set de home cinema. Acest lucru vă oferă opțiunea de a vă conecta difuzoarele frontale și de a conecta wireless difuzoarele din spate.

 
Milieu02_M02_Version2_mit_Display_2019
M01_A01
 

Multiroom. Streaming în fiecare cameră

Acum puteți reda muzica preferată prin Smart Amp 5.1 în cea mai bună calitate a transmisiei. Conectați Smart Amp 5.1 la rețeaua dvs. de acasă și transmiteți-vă muzica fără fir de pe smartphone, tabletă sau PC fără întrerupere. Tehnologia integrată integrată Chromecast vă permite să ascultați muzica dvs. preferată cu sunet de înaltă calitate de la peste 200 de servicii de streaming partener prin WLAN. Cu ajutorul Spotify Connect încorporat, puteți să redați în flux muzica preferată la simpla apăsare a unui buton. Extindeți-vă sistemul Smart Multiroom în timp, perfect adaptat fiecărei situații din camera de zi. Canton Smart Series oferă sunet de înaltă calitate pentru toată lumea - în fiecare cameră.

Amplificatorul perfect pentru difuzoare de tavan, de perete și de exterior

Experimentați un sunet strălucitor pentru difuzoarele de instalare. Pur și simplu conectați Smart Amp 5.1 la până la 6 difuzoare de tavan, de perete sau de exterior și bucurați-vă de un sistem de sunet practic invizibil. Fie pentru sufragerie, baie sau bucătărie - difuzoarele pot fi instalate discret în perete. Cu Smart Amp 5.1 puteți reda muzica preferată în mod convenabil și oricând în orice cameră. Designul atemporal se combină discret cu orice stil de amenajare și poate fi plasat oriunde în afara vederii.

 
M01_A09

Configurare ușoară cu aplicația Google Home.

Aplicația gratuită Google Home pentru iOS și Android vă permite să configurați și să gestionați confortabil Smart Amp 5.1 de pe smartphone. Smart Amp 5.1 acceptă atât conexiuni WLAN de 2,4 GHz, cât și 5 GHz. Odată integrat în rețeaua dvs. de acasă, Smart Amp 5.1 este mereu actualizat cu actualizări automate de software.

 

Operare prietenoasă cu utilizatorul.

Utilizând tastatura integrată din partea superioară a Amp 5.1 sau telecomanda inteligentă inclusă, puteți utiliza Amp 5.1 în mod convenabil. Puteți vedea setările prin intermediul afișajului de pe televizor sau de pe afișajul LED integrat. 

 

Plăcere de înaltă calitate.

Cu un blat din sticlă tratat termic, tăiat și rezistent la zgârieturi, Smart Amp 5.1 oferă cea mai înaltă calitate de fabricație, atât în ​​interior, cât și în exterior.

SPECIFICATII TEHNICE

Tip

Amplificator AV fără fir

Systempower

600 wați

Conexiune

1 x intrare de rețea (LAN)
1 x ieșire HDMI® (cu ARC)
3 x intrare HDMI® (HDCP2.2, 3D, 4K)
1 x digital (optic)
1 x digital (coaxial)
1 x analog (cinch)
6 x Conexiune difuzor (2 x față, 1 x centru, 2 x surround, 1 x ieșire secundară pasivă)
1 x ieșire activă sub

Caracteristici

Bluetooth® 4.0
Dolby Atmos®
DTS-HD®
Stereo și sunet surround
, control bas, mediu și
înalt Panou tactil în partea de sus
Afișaj LED
Telecomandă

Caracteristici speciale

instalare simplă cu un singur cablu - doar un cablu pentru televizor și un singur cablu pentru
funcția de învățare IR - controlabil cu telecomandă
TV Comutator automat de pornire / oprire cu
modul TV ECO - modul de economisire a energiei selectabil (Pornit / Oprit)
Selectare Bluetooth - selectarea automată a intrării Bluetooth funcția
de ștergere IR - ștergerea simplă a funcțiilor de învățare nedorite Selecția
directă a intrării - telecomandele inteligente ideale pentru învățare
Lip-Sync - pentru sincronizarea exactă a vorbirii
Egalizator - 3 presetări pentru a regla acustica la locația de configurare
Împerecherea ușoară - conexiunea cea mai simplă cu dispozitiv sursă

Garanție

2 ani

Dimensiuni (WxHxD)

24,5 x 12 x 15,4 cm
(9,6 "x 4,7" x 15,4 ")

Greutate

5,24 kg

Consum de energie

0,4 wați (standby ECO)

Conținutul cutiei

Smart Amp 5.1
Telecomandă inteligentă
Cablu de alimentare
Manual scurt

Ambalare

19 x 37 x 21,5 cm (7,5 "x 14,6" x 8,5 ")

Greutatea inclusiv ambalajul

3.624 kg

Scrieţi o recenzie

Receiver AV 5.1 CANTON SMART AMP 5, Chromecast Built-in, Bluetooth, Spotify, Dolby Atmos, HDMI

Conectați-vă difuzoarele pasive la lumea inteligentă a streamingului: cu puternicul Smart Amp 5.1. Amplificatorul AV Multiroom cu tehnologia Dolby Atmos® combină până la 6 difuzoare pasive și până la 8 difuzoare wireless din seria Smart. 

Scrieţi o recenzie

 
Comments(0)

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Încă 30 produse în aceeași categorie:

Nu sunt produse

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare