Fierastrau coada de randunica, Veritas Tools

05T05.01
Produs nou

470,05 lei

Stoc furnizor

- +

Alerteaza-ma cand scade pretul

 
Mai multe detalii
Fierăstraiele coadă de randunica Veritas și tăieturile transversale reprezintă un amestec inovator între tradiție și tehnologie. Acestea includ toate caracteristicile critice ale unui fierăstrău clasic fin de tâmplărie; sunt totuși executate folosind procese moderne de producție și materiale de ultimă generație. Lama și șurubul de fixare al mânerului din oțel inoxidabil pe fiecare este complet supra-modelat; crearea unui ansamblu solid de o bucată / coloană vertebrală / montare.

Aceste ferăstraie au un echilibru excelent; tăiați ușor și adevărat și aveți o prindere confortabilă a manerului care face ferăstrăul să se simtă ca și cum ar fi o extensie a brațului. Toate lamele au o grosime de 0,020inch (0,5 mm); lamă de oțel cu conținut ridicat de carbon, 0,003 inch (0,07 mm) pe latură și lungime de 9 1/4 inch; ferăstrăul are o lungime totală de 36-1,9 mm. Adâncimea de tăiere este de aproximativ 19 mm (30 mm).

Fiecare ferăstrău are o coloană vertebrală turnată dintr-un material avansat care încorporează pulbere din oțel inoxidabil pentru greutate, fibră de sticlă pentru rigiditate și un liant din rășină polimerică. O lamă supraformată și șurubul de fixare a mânerului din oțel inoxidabil creează un ansamblu de lamă / coloană vertebrală solidă. Un singur element de fixare din alamă fixează mânerul bubingiei. Fabricată din oțel cu conținut ridicat de carbon, lama fiecăruia este de 9-1/4" lungime și 0,020" grosime, cu o adâncime de tăiere de aproximativ 1-9/16". Toate trei au o lungime totală de 14-1/4". Ferastraie confortabile, bine echilibrate.

    Made in Canada

Scrieţi o recenzie

Fierastrau coada de randunica, Veritas Tools

Scrieţi o recenzie

 
Comments(0)

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Încă 13 produse în aceeași categorie:

Nu sunt produse

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare