Preamplificator Stereo Wireless Denon Heos Link HS2

Preamplificator Stereo Wireless Denon Heos Link HS2

Mai multe detalii

Preț redus!
Denon Heos Link HS2
Produs nou

1 569,00 lei

1 799,00 lei

-230,00 lei

Stoc furnizor

- +

Alerteaza-ma cand scade pretul

 
Mai multe detalii
  • Denon HEOS Link HS2, generatia 2, Wi-Fi, bluetooth, streaming online, multiroom, USB, Argintiu
  • HEOS Link este o componenta a sistemului audio HEOS multi-room wireless ce iti permite sa asculti muzica preferata oriunde si chiar peste tot, in casa. Conectat la retaua Wi-Fi configurata acasa si utilizand aplicatia HEOS instalata pe un device iOS sau Android,navighezi, cauti si bineinteles asculti muzica din colectia proprie stocata pe un hard disk extern conectat in retea, descoperi piese noi accesand serviciile dedicate de streaming de muzica online si desigur asculti programele oferite de miile de posturi internet radio.
  • Cu HEOS Link conectezi orice sistem audio, deja existent in casa, intr-un sistem centralizat multi-room, controlat wireless si care iti permite sa asculti piese diferite in camere diferite sau poti asculta aceeasi melodie in toate camerele.
  • HEOS Link dispune de placa de o retea wireless cu dual band "N" ce permite o conectare usoara la reteaua wi-fi din casa. Pe langa aceasta conexiune wireless, HEOS Link are si un port LAN RJ-45 pentru a fi conectat in retea si pe fir. Intrarea USB permite conectarea unei momorii USB de pe care poti asculta muzica.
  • La partea de conexiuni dispune de iesire preamplificata stereo, o iesire de subwoofer, iesiri digitale prin optc si coaxial. Tot aici avem si o intrare audiko digitala prin optic precum si doua intrari audio analog, una cu mufe RCA si cea de-a doua, auxiliara, prin jack 3,5 mm.
  • Ca si in cazul boxelor wireless HEOS ai posibilitatea sa asculti muzica preferata si sa controlzi HEOS Link prin intermediul aplicatiei HEOS disponibila pentru sisteme smart iOS si Android. Prin HEOS App, poti alege sa asculti muzica direct de pe smartphone, tableta sau un player portabil sau poti asculta online posturi internet radio sau muzica oferita de serviciile dedicate de streaming.
  • Beneficiaza de o tehnologie exclusiva, capabila de o sincronizare audio de mare precizie (la nivel de micro secunde) pentru a asigura o redare audio de buna calitate si o imagine stereo perfecta.
  • HEOS Link ofera un set de beneficii suplimentare utilizatorilor ce au alte componente Denon in sistemele lor audio. Poti conecta emitatorul infra rosu, furnizat in pachet, la iesirea IR de pe HEOS Link si celalalt capat il plasezi desupra portului infra rosu al unei componente Denon. Sau,daca aparatul tau Denon este prevazut cu intrare IR pe jack, atunci il conectezi direct la HEOS Link prin cablul dedicat IR. Apoi, prin aplicatia HEOS, ypoti poti porni sistemul Denon sau poti selecta sursa de muzicp pe care doresti sa o asculti. Poti sa asculti piese diferite in camere diferite sau aceeasi piesa cantata an toate camerele, in acelasi timp. Pe HEOS Link este prevazuta si o iesire trigger pe 12V trigger pentru controlul altor deviceuri compatibile cu intrare trigger pe 12V cum sunt draperiile automatizate sau mecanismul lift al unui ecran de proiectie.
  • Carcasa playerului HEOS Link este elegant finisata cu accente argintii. Pentru usurinta in utilizare, dispune butoane hard pentru control volum si mute, amplasate discret pe lateral.
Etichete: denon heos hs2 link

Scrieţi o recenzie

Preamplificator Stereo Wireless Denon Heos Link HS2

Preamplificator Stereo Wireless Denon Heos Link HS2

Scrieţi o recenzie

 
Comments(0)

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Încă 30 produse în aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Nu sunt produse

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare