• -1.298,00 lei
Pachet Promo DENON Amplifcator PMA-900HE, CD Player DCD-900NE Black si Boxa wireless HOME 150
Pachet Promo DENON Amplifcator PMA-900HE, CD Player DCD-900NE Black si Boxa wireless HOME 150
Pachet Promo DENON Amplifcator PMA-900HE, CD Player DCD-900NE Black si Boxa wireless HOME 150
Pachet Promo DENON Amplifcator PMA-900HE, CD Player DCD-900NE Black si Boxa wireless HOME 150
Pachet Promo DENON Amplifcator PMA-900HE, CD Player DCD-900NE Black si Boxa wireless HOME 150
Pachet Promo DENON Amplifcator PMA-900HE, CD Player DCD-900NE Black si Boxa wireless HOME 150
Pachet Promo DENON Amplifcator PMA-900HE, CD Player DCD-900NE Black si Boxa wireless HOME 150
Pachet Promo DENON Amplifcator PMA-900HE, CD Player DCD-900NE Black si Boxa wireless HOME 150

Pachet Promo DENON Amplifcator PMA-900HE, CD Player DCD-900NE Black si Boxa wireless HOME 150

Pachet Promo DENON Amplifcator PMA-900HE, CD Player DCD-900NE Black si Boxa wireless HOME 150

Stoc furnizor
7.499,00 lei 8.797,00 lei -1.298,00 lei
cu TVA

 
 • Amplificatorul de rețea integrat Denon PMA-900HNE oferă o experiență de ascultare stereo premium din surse analogice și digitale. Designul avansat al amplificatorului de curenți înalți și o sursă de alimentare puternică asigură că difuzoarele dvs. oferă imagini detaliate, precise și sunet de impact. Conexiunile includ o intrare Phono MM și MC, terminale pentru difuzoare A/B, ieșire pentru subwoofer, intrări digitale optice și coaxiale pentru integrarea sunetului TV și a playerului media, plus streaming audio pentru întreaga casă prin HEOS® Built-in. Îmbunătățiți-vă experiența de ascultare din orice sursă cu PMA900HN.
 • Amplificator de putere cu un singur circuit Push-Pull Advanced High Current (AHC): lățimea de bandă largă captează totul, de la bas profund la înalte detaliate. Designul AHC asigură manevrabilitatea unei game largi de tipuri de difuzoare și impedanțe.
 • Design rezistent la vibrații cu construcție mecanică directă a terenului: Ascultați muzică cu detalii impecabile și calitate neafectată de mediu.
 • Inginerii Denon au construit cu atenție circuitul amplificatorului pentru a asigura un răspuns în frecvență de până la 100 kHz. Circuitul de volum suprimă zgomotul din amplificator, obținând o rezoluție sonoră ridicată. Amplificatorul gestionează o gamă largă, dinamică de surse audio de înaltă rezoluție, cu control al tonului și putere pe tot parcursul.
 • Denon este bine cunoscut pentru redarea de vinil de înaltă calitate. Egalizatorul phono încorporat permite conectarea directă la o placă turnantă și acceptă intrarea de la cartușe MM. Unele modele acceptă și intrare de la cartușe MC.
 • Amplificatorul dispune de intrări digitale optice și coaxiale care acceptă semnale PCM de până la 192 kHz/24 biți. Aceste intrări digitale ajută la îmbunătățirea calității sunetului audio TV, Blu-Ray, playere media, computer și multe altele.
 • Bucurați-vă de muzica preferată în orice cameră a casei dvs. fără fir cu tehnologia HEOS® Built-in. Redați aceeași melodie în fiecare cameră sau selectați o melodie diferită pentru fiecare cameră conectată - alegerea vă aparține. Funcționează, de asemenea, cu Amazon Alexa, Google Assistant și Apple Siri pentru a oferi control vocal de ultimă oră și sunet incredibil pentru toate divertismentul dvs. acasă. Conectați-vă difuzoarele Denon Home pentru o experiență audio completă. HEOS® acceptă Spotify gratuit și premium, Pandora, Amazon Music HD, TuneIn, SoundCloud, SiriusXM, TIDAL și multe altele. În plus, bucurați-vă de muzică în flux prin AirPlay 2 și Bluetooth. (Nu toate serviciile muzicale sunt disponibile în toate regiunile.)
 • Redați muzica în flux direct din contul Spotify pentru muzică de înaltă calitate în camera dvs
 • Denon vă permite să transmiteți în flux melodiile audio preferate fără fir prin Wi-Fi și Bluetooth, cu fiabilitate ridicată. Sistemul de antenă cu dublă diversitate asigură streaming stabil chiar și în mediile urbane aglomerate.
 • Folosiți AirPlay 2 pentru a reda în flux muzica Apple fără fir către Denon sau grupați-vă cu alte difuzoare compatibile AirPlay pentru a vă umple casa cu muzică. Utilizați AirPlay 2 în aplicație sau controlați cu vocea prin Siri
 • Folosiți-vă vocea pentru a transmite serviciile muzicale preferate prin Alexa către produsul dvs. Denon cu HEOS® Built-in. Cereți-i lui Alexa să redea muzică de pe Spotify, Amazon Music HD, TIDAL și multe altele. Măriți sau micșorați volumul, întrerupeți, dezactivați sunetul și redați următoarea melodie - totul cu vocea dvs. Pentru a începe transmiterea cu comenzi vocale Alexa, deschideți aplicația Alexa și selectați „Abilități”. Adăugați HEOS Home Entertainment pentru a activa. Apoi, accesați Smart Home din meniul aplicației Alexa și alegeți Dispozitive și Descoperiți sau spuneți „Alexa, descoperiți-mi dispozitivele.
 • Toate produsele Denon cu HEOS Built-in și AirPlay 2 sunt testate Roon. Profitați mai mult de biblioteca dvs. digitală de muzică cu informații care pot fi căutate și pe care le puteți naviga despre artiștii și melodiile dvs. preferate. Găsiți versuri, date concertelor, fotografii, biografii, recenzii și multe altele. Este necesar un abonament.
 • Capacitatea de a decoda fișiere audio de înaltă rezoluție ALAC, FLAC și WAV fără pierderi de până la 24 de biți/192 kHz, precum și piese DSD de 2,8 MHz și 5,6 MHz (formatul audiofil al SACD) vă permite să vă bucurați de fiecare notă exact ca artistul destinat.
 • Fondată în 1910, Denon are o moștenire profundă de „primii” în tehnologia audio – de la primul producător de electronice audio din Japonia până la producerea primelor CD-uri comerciale din lume. Această investiție concentrată în cercetare și dezvoltare audio vă asigură că obțineți cea mai recentă tehnologie și cea mai înaltă calitate cu fiecare experiență de ascultare.
 • Amplificator de rețea hi-fi cu curent ridicat avansat cu 85 W pe canal pentru a vă bucura de sunetul hi-fi Denon integrat perfect cu cea mai recentă tehnologie de streaming
 • Inginerie de sunet expertă, cu piese hi-fi atent selectate și circuite dedicate, cu căi scurte și drepte între sursă de alimentare, semnal și amplificare pentru a oferi o experiență audio premium
 • Amplificatorul hi-fi Denon Advanced High Current include amplificare discretă de 85 W cu capacitate Advanced High Current pentru control deplin asupra difuzoarelor conectate.
 • Intrare fono integrată și egalizator MM/MC, astfel încât să vă puteți conecta direct placa turnantă și să vă bucurați de lumea vinilului de pe orice cartuș (MM sau MC)
 • Tehnologia de streaming de muzică fără fir în mai multe încăperi HEOS® încorporată vă permite să ascultați o mare varietate de servicii muzicale de pe internet
 • Acceptă Spotify, Amazon Music, TuneIn, Deezer și multe altele pentru a transmite în flux wireless și a vă bucura de cele mai populare servicii muzicale
 • Radio prin internet digital TuneIn pentru a vă bucura de lățimea de bandă completă a posturilor de radio din întreaga lume
 • Certificat audio de înaltă rezoluție, rețea și USB permit redarea fără întreruperi a sunetului de înaltă rezoluție, inclusiv FLAC de 192 kHz/24 biți, WAV, ALAC și DSD 2,8/5,6 MHz
 • Controlul vocal Amazon Alexa, Google Assistant și Apple Siri vă permit să vă folosiți vocea pentru a controla PMA-900HNE și serviciile de muzică pe internet fără mâini
 • DAC premium, astfel încât să auzi detaliile fine ale muzicii tale și să nu ratezi nicio ritm
 • Bucurați-vă de sunet reprodus cu măiestrie cu CD Player-ul Denon DCD-900NE, cu Advanced AL32 Processing Plus și un port USB integrat. Mai mult decât un CD player, DCD-900NE furnizează semnale audio de cea mai înaltă calitate amplificatorului, iar portul USB acceptă redare de înaltă rezoluție până la PCM 192 kHz/24 biți și DSD 2,8 MHz/5,6 MHz. Designul rezistent la vibrații reduce efectele audio adverse, astfel încât calitatea sunetului să îndeplinească standardele Denon. Potriviți-vă cu amplificatorul integrat PMA-900HNE pentru a conduce perfect difuzoarele și pentru a accesa serviciile de streaming de muzică. Cu o moștenire de peste 110 de ani în crearea de componente audio premium, aveți încredere în Denon pentru a vă oferi un sunet de înaltă calitate, care vă depășește așteptările.
 • Cea mai recentă tehnologie de reproducere a formelor de undă analogice, 8 Advanced AL32 Processing Plus utilizează algoritmi de interpolare a datelor, eșantionare crescută și extensie de biți pentru a suporta sunet de înaltă rezoluție. Redarea rezultată este foarte detaliată, lipsită de interferențe, bogat expresivă în gama inferioară și frumos fidelă sunetului original.
 • Capacitatea de a decoda fișiere audio de înaltă rezoluție ALAC, FLAC și WAV fără pierderi de până la 24 de biți/192 kHz, precum și piese DSD de 2,8 MHz și 5,6 MHz (formatul audiofil al SACD) vă permite să vă bucurați de fiecare notă exact ca intenționat artistul.
 • Pentru a sincroniza cu precizie circuitele digitale, designul DAC Master Clock tratează DAC-ul ca fiind master atunci când sunt furnizate semnale de ceas. Realizat cu o calitate excepțională, ceasul principal este imediat adiacent DAC-ului, care suprimă fluctuația și asigură o precizie optimă de 9 în conversia D/A.
 • Modelele circuitelor au fost concepute pentru a face căile semnalelor cât mai scurte posibil. Circuitele mai scurte reduc interferența pentru a reproduce un sunet curat, foarte transparent și fidel înregistrării originale.
 • Modul Pure Direct oprește afișajul și ieșirile digitale pentru a minimiza interferențele care ar putea colora semnalul audio. Ceea ce auziți este un sunet curat, detaliat și precis.
 • Designul rezistent la vibrații reduce efectele audio adverse ale componentelor grele din produsele hi-fi, astfel încât calitatea sunetului să îndeplinească standardele Denon. Transformatoarele de putere sunt montate aproape de partea de jos și imediat deasupra izolatoarelor pentru a preveni vibrațiile nedorite. Prin coborârea transformatorului, vibrațiile din jurul șasiului sunt reduse, rezultând un sunet impecabil.
 • Fondată în 1910, Denon are o moștenire profundă de „primi” în tehnologia audio – de la primul producător de electronice audio din Japonia până la producerea primelor CD-uri comerciale din lume. Această investiție concentrată în cercetare și dezvoltare audio vă asigură că obțineți cea mai recentă tehnologie și cea mai înaltă calitate cu fiecare experiență de ascultare.
 • Ascultați muzică așa cum a intenționat artistul cu AL32 Processing Plus avansat și un convertor D/A de 192 kHz/32 biți de ultraprecizie
 • Suport extins pentru disc pentru a reda CD-uri și CD-R/RW în fișiere MP3 sau WMA
 • Bucurați-vă de sunet de înaltă rezoluție cu suport pentru DSD, FLAC și WAV
 • Construit pentru un sunet excepțional Denon, cu componente hi-fi atent selectate și testate riguros
 • Construcția mecanică directă a pământului oferă un design rezistent la vibrații care protejează calitatea sunetului
 • Designul DAC Master Clock asigură o reproducere audio fără vibrații
 • Căi minime ale semnalului de circuit pentru un sunet reprodus fidel
 • Modul Pure Direct oferă un sunet precis și detaliat
 • Peste 110 de ani de excelență audio, calitate și durabilitate pentru o experiență audio supremă
 • Denon Home 150
 • Bucurați-vă de cel mai detaliat sunet în orice cameră cu Denon Home 150.
 • Pe baza experienței sale îndelungate în construcția de sisteme audio și, recent, și în construcția de dispozitive multi-room, Denon își extinde portofoliul cu noi boxe din familia Denon Home.
 • Unul dintre ele este difuzorul Denon Home 150. Datorită acestuia puteți experimenta o calitate excelentă a sunetului, și mai mult decât atât - sunet fără fir! Ca orice produs Denon, Denon Home 150 a fost construit pentru a oferi o calitate a sunetului uimitoare. Cu o acustică avansată, procesare digitală DSP reglată în mod expert și drivere de calitate superioară, Denon Home 150 oferă înalte clare și bas puternic și profund.
 • Boxa compactă Denon Home 150 va reda toată muzica dumneavoastră și vă va încânta cu sunetul excelent pe care îl așteptați de la marca Denon. Îl puteți grupa cu un al doilea Denon Home 150 pentru a forma o pereche stereo sau îl puteți combina cu alte produse compatibile HEOS și puteți asculta muzică în toată casa dvs. cu ajutorul funcționalității multi-room.
 • Calitate și sunet
 • Cu designul său elegant și materialele de o calitate superbă, Denon Home 150 este atât de captivant încât îți captează atenția de la prima vedere. De asemenea, este suficient de subtilă pentru a se integra perfect în stilul dvs., îndeplinind cele mai înalte cerințe estetice. Grila din țesătură rezistentă la apă și pete de pe carcasă adaugă o mai mare flexibilitate la aplicațiile difuzorului. Acum vă puteți bucura de un sunet Denon excelent în bucătărie sau în baie. Negru sau alb? Alegeți Denon Home 150.
 • Sunet wireless în toată casa
 • Boxa compactă Denon Home 150 va reda toată muzica dumneavoastră și vă va încânta cu sunetul excelent pe care îl așteptați de la marca Denon. Grupați-l cu un al doilea Denon Home 150 ca o pereche stereo sau combinați-l cu alte produse compatibile HEOS și ascultați muzică în toată casa dvs. cu ajutorul funcționalității pentru mai multe camere.
Denon 900NE PACK
No reviews
Product added to wishlist
Produs adăugat la comparator

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.

Detalii