Cablu USB AUDIOQUEST DIAMOND USB A - B, DBS Black, Solid 100% Silver, 0.75 m PROMO

Cablu USB AUDIOQUEST DIAMOND USB A - B, DBS Black, Solid 100% Silver, 0.75 m

Tehnologia Perfect-Surface aplicata argintului cu puritate extrema ofera claritate si contrast dinamic fara precedent. Perfect-Surface Silver (PSS) este metalul de cea mai buna calitate AudioQuest. Conductorii solizi previn interactiunea firului, o sursa majora de distorsiune a cablului.

Mai multe detalii

Preț redus!
AUDIOQUEST DIAMOND USB A- B 0.75
Produs nou

2 598,99 lei

3 179,99 lei

-581,00 lei

Stoc furnizor

- +

Alerteaza-ma cand scade pretul

 
Mai multe detalii
 • In 1982, Sony ne-a oferit „Sunet perfect pentru totdeauna”, impreuna cu atitudinea ca „este doar digital, deci toate playerele CD suna la fel”. Acest lucru a fost respins, iar diferentele calitative dintre playere au devenit adevar acceptat. Apoi au aparut combo-uri separate de transport si DAC, care au adus cu sine atitudinea ca „toate cablurile audio digitale S / PDIF suna la fel ...” pana cand si acesta a fost respins. Acum frontiera s-a mutat inca o data. Sunetul digital este intr-adevar doar unul si zerouri? Nu credem asa si, odata ce ati avut ocazia sa ascultati Diamond USB, nici nu veti crede...
 • Lungimi disponibile: 0.75m, 1.5m, 3m si 5m
 • CARACTERISTICI:
 • CONDUCTORI SOLID PERFECT-SURFACE ARGENT (PSS)
 • Tehnologia Perfect-Surface aplicata argintului cu puritate extrema ofera claritate si contrast dinamic fara precedent. Perfect-Surface Silver (PSS) este metalul de cea mai buna calitate AudioQuest. Conductorii solizi previn interactiunea firului, o sursa majora de distorsiune a cablului. Perfect-Surface Silver de extrema puritate minimizeaza distorsiunea cauzata de limitele granulelor care exista in orice conductor metalic, aproape eliminand asprimea si sporind mult claritatea in comparatie cu OFHC, OCC, 8N si alte cupruri.
 • IZOLATIE DIN SPUMA CU CELULE DURE
 • Izolatia cu spuma cu celule dure (HCF) asigura o geometrie critica a perechii de semnal. Orice material solid adiacent unui conductor face parte, de fapt, dintr-un circuit imperfect. Izolarea sarmelor si materialele placilor de circuit absorb toate energia. O parte din aceasta energie este stocata si apoi eliberata ca denaturare. Izolatia cu spuma cu celule dure este asemanatoare cu Spuma-PE folosita in cablurile noastre mai accesibile si Bridges & Falls si este injectata cu azot pentru a crea buzunare de aer. Deoarece azotul (ca si aerul) nu absoarbe energie si, prin urmare, nu elibereaza nicio energie din sau in conductor, distorsiunea este redusa. In plus, rigiditatea materialului permite conductorului cablului sa mențina o relație stabila de-a lungul intregii lungimi a acestuia, producand un caracter de impedanta stabila si reducand in continuare distorsiunea.
 • SISTEM DE DISIPARE A ZGOMOTULUI DIN 3 STRATURI CARBON
 • Este usor de realizat o ecranare de 100%. Pentru a impiedica interferenta de frecventa radio (RFI) capturata de la modularea referintei la sol a echipamentului este necesar sistemul de disipare a zgomotului de la AQ. Sistemele de protectie traditionale absorb in mod obisnuit si apoi scurg energia de zgomot / RF catre masa componentei, moduland s distorsiond planul critic de referinta, care la randul sau provoacă o denaturare a semnalului. Straturile alternative de metal si carbon ale NDS „protejeaza scutul”, absorbind si reflectand cea mai mare parte a acestei energii de zgomot / RF inainte de a ajunge la stratul atasat la sol.
 • TOTI CONDUCTORII CONTROLATI PENTRU DIRECTIONALITATEA ZGOMOTULUI RF
 • DIELECTRIC 72V CU SISTEM CAPCANA PENTRU RADIO FRECVENTE PE BAZA DE CARBON (DBS)
 • Toata izolatia este, de asemenea, un dielectric ale carui proprietati electrice afecteaza integritatea semnalului. Cand izolata este impartiala, implicarea dielectrica (absorbtia si eliberarea neliniară a energiei in fluxul semnalului) determina cantitat diferite de intarzieri de timp (schimbare de faza) pentru frecvente si niveluri de energie diferite, ceea ce reprezinta o problema semnificativa pentru un sunet multi-octava foarte sensibil sensibil in timp. DBS-ul multi-patentat al AudioQuest creeaza un camp electrostatic puternic si stabil, care satura si polarizează (organizeaza) moleculele izolarii. Acest lucru reduce la minimum intarzierile de timp neliniare, ceea ce duce la un sunet ce reiese mai clar dintr-un fundal „mai negru”. Includerea unei capcane RF (o tehnologie dezvoltata pentru seria de produse audio Niagara de la AudioQuest) in pachetul de baterii DBS reduce si mai mult zgomotul cu frecventa radio. Pachetele de baterii DBS vor dura multi ani. Un buton de testare si un LED permit verificarea ocazionala a bateriei. (DBS, US Pat #s 7,126,055 & 7,872,195 B1)
 • Lungime cablu: 0.75 m
 • Tip mufa: Metal
 • Mufa intrare: USB A
 • Conector: Argintat
 • Mufa iesire: USB B
Etichete: AudioQuest CABLU USB

Scrieţi o recenzie

Cablu USB AUDIOQUEST DIAMOND USB A - B, DBS Black, Solid 100% Silver, 0.75 m

Tehnologia Perfect-Surface aplicata argintului cu puritate extrema ofera claritate si contrast dinamic fara precedent. Perfect-Surface Silver (PSS) este metalul de cea mai buna calitate AudioQuest. Conductorii solizi previn interactiunea firului, o sursa majora de distorsiune a cablului.

Scrieţi o recenzie

 
Comments(0)

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Încă 28 produse în aceeași categorie:

Nu sunt produse

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare