Cablu de date Lightning - USB A AudioQuest Forest 0.75m Nou

Cablu digital Lightning - USB A AudioQuest Forest 0.75m

Audio USB (Universal Serial Bus): Pentru multe aplicatii, viteza comunicarii digitale este importanta. Cel mai vizibil, „viteza” inseamna transferul fisierelor mari cat mai rapid sau transportarea de date suficiente pentru un videoclip HD. 

Mai multe detalii

AUDIOQUEST FOREST L-USB A 0.75
Produs nou

189,00 lei

Stoc furnizor

- +

Alerteaza-ma cand scade pretul

 
Mai multe detalii
 • AUDIOQUEST FOREST 0.75M
 • Audio USB (Universal Serial Bus): Pentru multe aplicatii, viteza comunicarii digitale este importanta. Cel mai vizibil, „viteza” inseamna transferul fisierelor mari cat mai rapid sau transportarea de date suficiente pentru un videoclip HD. Pentru audio USB (si pentru audio HDMI), „viteza” este esentiala nu datorita cat de rapid, ci pentru ca relatiile de timp dintr-un flux digital sunt esentiale pentru reconstructia formei de unda analogica care aduce informatii, muzica si bucurie. la urechile noastre. Deteriorarea bazata pe timp pentru aceste informatii din pachetul de date face ca sunetul sa fie mic si plat in loc de 3D, dur si cetos in loc de neted si clar.
 • CONDUCTORI CONCENTRICI SEMI-SOLIZI CU 0,5% ARGINT: Conductorii semi-solizi reduc foarte mult distorsiunea interactiunii firelor si reduc bruiajul. Conductorii argintati solizi sunt excelenti pentru aplicatii cu frecvente foarte mari, cum ar fi audio si video USB. Aceste semnale, fiind cu o frecventa atat de mare, circula aproape exclusiv pe suprafaaa conductorului. Deoarece suprafata este realizata din argint de inalta puritate, performanta este foarte apropiata de cea a unui cablu de argint 100%, dar la un pret mult mai apropiat de cablul de cupru solid. Acesta este un mod incredibil de eficient de a produce cabluri USB de foarte buna calitate.
 • TOTI CONDUCTORII CONTROLATI PENTRU DIRECTIONALITATEA ZGOMOTULUI RF
 • IZOLATIE DIN SPUMA CU CELULE DURE: Izolatia cu spuma cu celule dure (HCF) asigura o geometrie critica a perechii de semnal. Orice material solid adiacent unui conductor face parte, de fapt, dintr-un circuit imperfect. Izolarea sarmelor si materialele placilor de circuit absorb toate energia. O parte din aceasta energie este stocata si apoi eliberata ca denaturare. Izolatia cu spuma cu celule dure este asemanatoare cu Spuma-PE folosita in cablurile noastre mai accesibile si Bridges & Falls si este injectata cu azot pentru a crea buzunare de aer. Deoarece azotul (ca si aerul) nu absoarbe energie si, prin urmare, nu elibereaza nicio energie din sau in conductor, distorsiunea este redusa. In plus, rigiditatea materialului permite conductorului cablului sa mențina o relație stabila de-a lungul intregii lungimi a acestuia, producand un caracter de impedanta stabila si reducand in continuare distorsiunea.
 • Link catre producator.
 • SPECIFICATII TEHNICE
 • Tip mufa Metal
 • Mufa intrare USB A
 • Conector gold
 • Mufa iesire Lightning
 • Lungime cablu 0.75

Scrieţi o recenzie

Cablu digital Lightning - USB A AudioQuest Forest 0.75m

Audio USB (Universal Serial Bus): Pentru multe aplicatii, viteza comunicarii digitale este importanta. Cel mai vizibil, „viteza” inseamna transferul fisierelor mari cat mai rapid sau transportarea de date suficiente pentru un videoclip HD. 

Scrieţi o recenzie

 
Comments(0)

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Încă 10 produse în aceeași categorie:

Nu sunt produse

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare