Cablu HDMI 4K, HDR, 3D Eagle Cable High Standard HDMI 5.0m

Eagle Cable High Standard HDMI, cablu HDMI 1.5m EAGLE CABLE HDMI 1.4 - Full HD, 3D, Ethernet, Audio Channel High Quality Cable: HDMI 1.4 audio/video c...

Mai multe detalii

EAGLE CABLE 20010050
Produs nou

134,99 lei

Stoc furnizor

- +

Alerteaza-ma cand scade pretul

 
Mai multe detalii
 • Acest produs face parte din gama High Standard al producatorului Eagle Cable.
 • Cablu HDMI vine cu camasa de protectie transparenta si conectori placati cu aur de 24K de inalta calitateSpecificatII:
 • suporta standardul 2.0
 • echipat cu ethernet si ARC (Audio Return Channel)
 • suporta 3D si rezolutie Full HD 1080p
 • Descriere Producator:
 • Eagle Cable Pedigree germane
 • Welcome to the pure sound scrie pe homepage, urare pe care, in cea mai pura traditie germana, producatorul a transformat-o in filozofie de afaceri. Avand sediul in sudul tarii, in zona submontana ce formeaza triunghiul Freiburg – Mulhouse – Basel, compania Eagle Cable se mandreste cu faptul ca pozitia geografica a fost una predestinata pentru o afacere care sa aiba succes la nivel international.
 • Made and engineered in Germany este a doua declaratie de intentie, astfel ca produsele Eagle Cable ofera chiar din certificatul de nastere o garantie a calitatii. Faptul ca peste 90% dintre cablurile marcii sunt produse in propria fabrica din Germania mai pune o caramida la reputatia producatorului, care se lauda cu unul dintre cele mai exigente departamente de control al calitatii. Puse intr-o ecuatie simpla, produsele Eagle Cable sunt construite sa puna in valoare orice sistem audio / video prin asigurarea solutiilor de conectica de top care sa fie construite din cele mai bune materiale, sa arate foarte bine si sa ramana, in acelasi timp, intr-o limita rezonabila de pret.
 • La peste doua decenii de cand Eagle Cable a fost primita in lumea buna a prodcatorilor de cabluri audio / video, compania se lauda cu unele dintre cele mai reusite solutii de conectica din industrie. Ca o recunoastere a calitatii produselor sale, Eagle Cable a ajuns sa faca parte dintr-un consortiu extrem de puternic, numit The Brown Group, care mai include marcile Braunkabel, BRAWA si mai ales In-akustik, unul dintre cele mai importante nume din industria Hi-Fi, bazata nu doar pe conectica si tratamente acustice, ci mai ales pe editarea unui intreg catalog cu muzica imprimata la standarde de mare fidelitate.
 • Eagle Cable Welcome to the pure sound!

Scrieţi o recenzie

Cablu HDMI 4K, HDR, 3D Eagle Cable High Standard HDMI 5.0m

Eagle Cable High Standard HDMI, cablu HDMI 1.5m EAGLE CABLE HDMI 1.4 - Full HD, 3D, Ethernet, Audio Channel High Quality Cable: HDMI 1.4 audio/video c...

Scrieţi o recenzie

 
Comments(0)

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Încă 30 produse în aceeași categorie:

Nu sunt produse

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare