Cablu HDMI 4K AUDIOQUEST COFFEE, HDMI 2.0/HDCP 2.2, 1 m

Coffee HDMI foloseste 10% conductori solizi placati cu argint, dar introduce si sistemul AudioQuest Dielectric-Bias System (DBS, brevetele SUA 7.126.055 si 7.872.195 B1). DBS ofera o scadere a nivelului de zgomot perceput si o crestere a contrastului dinamic, pastrand toate nuantele si texturile subtile ale semnalului audio.

Mai multe detalii

AUDIOQUEST CARBON HDMI 1 M
Produs nou

2 689,99 lei

Stoc furnizor

- +

Alerteaza-ma cand scade pretul

 
Mai multe detalii
 • Coffee HDMI foloseste 10% conductori solizi placati cu argint, dar introduce si sistemul AudioQuest Dielectric-Bias System (DBS, brevetele SUA 7.126.055 si 7.872.195 B1). DBS ofera o scadere a nivelului de zgomot perceput si o crestere a contrastului dinamic, pastrand toate nuantele si texturile subtile ale semnalului audio.
 • 4K / 8K
 • Cablurile HDMI de mare viteza AudioQuest 18 Gbps au latimea de banda necesara pentru videoclipuri de pana la 8K / 30 (8 biti, 4: 2: 0), care au o rezolutie de 7680 x 4320 (peste 33 de milioane de pixeli) pana la 30 de cadre pe secunda (fps). 24 si 30 fps sunt ratele cadrelor pentru aproape toate filmele si multe emisiuni TV.
 • 18G
 • Toate cablurile HDMI de mare viteza AudioQuest 18 Gbps sunt garantate sa aibe latimea de banda de 18 Gbps necesara pentru caracteristici convingatoare, cum ar fi video 8K / 30, imagini HDR (High Dynamic Range) si EARC (canal de intoarcere audio imbunatatit).
 • eARC
 • Capabilitatile ARC anterioare ale hardware-ului HDMI erau maxime cu un sunet surround cu 5 canale de slaba calitate (comprimat). Nu numai ca toate generatiile de cabluri HDMI AudioQuest „cu Ethernet” acceptă ARC, dar pentru a asigura performante audio superioare, perechea conductor-canal ARC este controlată intern pentru directie, ruland in directia opusa din cele 4 perechi care transporta informatii la televizor. Viitorul Hardware-ul HDMI 2.1 accepta canalul de intoarcere audio imbunatatit (eARC), care mareste latimea de banda dramatic pentru a suporta audio multicanal de inalta rezolutie necomprimat si fara pierderi, inclusiv Dolby TrueHD si Atmos, si DTS-HD Master Audio si DTS: X. Toate cablurile HDMI AudioQuest „ cu Ethernet ”au conductorii si latimea de banda necesara pentru capacitatile sonice imbunatatite ale eARC.
 • HDR
 • Cablurile HDMI de mare viteza AudioQuest de 18 Gbps acceptă o gama dinamica inalta (HDR) si HDR dinamic. Continutul HDR extinde contrastul imaginii pentru negru mai evidentiat si alb mai stralucitor, precum si pentru o saturatie si luminozitate mai mare a culorilor. HDR dinamic (HDR 10+ si Dolby Vision, de exemplu) permite optimizarea HDR cadru-cadru, mai degraba decat setarile HDR care sunt fixate pentru intregul program.
 • DIELECTRIC 72V CUSISTEM CAPCANA PENTRU RADIO FRECVENTE PE BAZA DE CARBON (DBS)
 • Toata izolatia este, de asemenea, un dielectric ale carui proprietati electrice afecteaza integritatea semnalului. Cand izolata este impartiala, implicarea dielectrica (absorbtia si eliberarea neliniară a energiei in fluxul semnalului) determina cantitat diferite de intarzieri de timp (schimbare de faza) pentru frecvente si niveluri de energie diferite, ceea ce reprezinta o problema semnificativa pentru un sunet multi-octava foarte sensibil sensibil in timp. DBS-ul multi-patentat al AudioQuest creeaza un camp electrostatic puternic si stabil, care satura si polarizează (organizeaza) moleculele izolarii. Acest lucru reduce la minimum intarzierile de timp neliniare, ceea ce duce la un sunet ce reiese mai clar dintr-un fundal „mai negru”. Includerea unei capcane RF (o tehnologie dezvoltata pentru seria de produse audio Niagara de la AudioQuest) in pachetul de baterii DBS reduce si mai mult zgomotul cu frecventa radio. Pachetele de baterii DBS vor dura multi ani. Un buton de testare si un LED permit verificarea ocazionala a bateriei. (DBS, US Pat #s 7,126,055 & 7,872,195 B1)
 • IZOLATIE DIN SPUMA CU CELULE DURE
 • Izolatia cu spuma cu celule dure (HCF) asigura o geometrie critica a perechii de semnal. Orice material solid adiacent unui conductor face parte, de fapt, dintr-un circuit imperfect. Izolarea sarmelor si materialele placilor de circuit absorb toate energia. O parte din aceasta energie este stocata si apoi eliberata ca denaturare. Izolatia cu spuma cu celule dure este asemanatoare cu Spuma-PE folosita in cablurile noastre mai accesibile si Bridges & Falls si este injectata cu azot pentru a crea buzunare de aer. Deoarece azotul (ca si aerul) nu absoarbe energie si, prin urmare, nu elibereaza nicio energie din sau in conductor, distorsiunea este redusa. In plus, rigiditatea materialului permite conductorului cablului sa mențina o relație stabila de-a lungul intregii lungimi a acestuia, producand un caracter de impedanta stabila si reducand in continuare distorsiunea.
 • CONDUCTORI SOLIZI PLACATI CU 10% ARGINT
 • Conductorii solizi minimizeaza efectele daunatoare atat ale interactiunii electrice, cat si magnetice de la un fir la altul. Pentru cablurile digitale, ale caror semnale sunt de o frecventa atat de mare incat circula aproape exclusiv pe suprafata conductorului, se aplica straturi din ce in ce mai groase din Argint pe conductorii AudioQuest’s Long-Grain Copper (LGC) pentru a imbunatati si mai mult disiparea zgomotului. Asezarea metalului superior la exteriorul conductorului produce cel mai mare beneficiu in ceea ce priveste performanta generala - o modalitate extrem de rentabila de a maximiza un cablu digital.
 • DIRECTIONALITATE-HDMI
 • Toate cablurile audio sunt directionale. Directia corecta este determinata ascultand fiecare lot de conductoare metalice utilizate in fiecare cablu audio AudioQuest. Toti conductorii de semnal controlati pentru directia audio digital in cablurile AudioQuest HDMI si se are grija chiar si sa se utilizeze conductorii folositi in canalul ARC in directia opusa pentru a asigura cele mai bune performante pentru respectiva aplicatie. Sagetile sunt clar marcate pe conectori pentru a asigura o calitate superioara a sunetului.
 • CAPACITATE MARE DE VITEZA A DATELOR
 • Standardele si capabilitatile HDMI s-au imbunatatit semnificativ de la prima evolutie a DVI in HDMI. Toate generatiile sunt compatibile inapoi. Cu toate acestea, nu toate cablurile HDMI anterioare pot transmite 18 Gbps de date necesare pentru a optimiza echipamentul HDMI 2.0 de astazi. Desi in prezent nu exista un software 4K / 60 4: 4: 4 care necesita capacitatea completa de 18 Gbps a HDMI, unele surse (playere Blu-ray UHD) pot fi setate pe „esantionare”, necesitand capacitate de 18 Gbps. Adesea, esantionarea trebuie facuta la televizor si nu intr-o componenta anterioara, dar aceasta este decizia ta. Cablurile HDMI AudioQuest cu „Depaseste 18 Gbps” pe fata cutiei sunt garantate pentru a depasi cerintele pentru toate fluxurile de date HDMI posibile.
 • Tip mufa Metal
 • Ferrite: NU
 • Mufa intrare: HDMI
 • Suport 3D: DA
 • Conector: Argintat
 • Amplificare: NU
 • Mufa iesire: HDMI
 • Suport 4K: DA
 • Lungime cablu: 1 m
 • Cablu Subwoofer: NU

Scrieţi o recenzie

Cablu HDMI 4K AUDIOQUEST COFFEE, HDMI 2.0/HDCP 2.2, 1 m

Coffee HDMI foloseste 10% conductori solizi placati cu argint, dar introduce si sistemul AudioQuest Dielectric-Bias System (DBS, brevetele SUA 7.126.055 si 7.872.195 B1). DBS ofera o scadere a nivelului de zgomot perceput si o crestere a contrastului dinamic, pastrand toate nuantele si texturile subtile ale semnalului audio.

Scrieţi o recenzie

 
Comments(0)

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Încă 30 produse în aceeași categorie:

Nu sunt produse

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare