• PROMO
Cablu de boxe AUDIOQUEST STAR-QUAD Series Type 2 alb- metru
Cablu de boxe AUDIOQUEST STAR-QUAD Series Type 2 alb- metru
Cablu de boxe AUDIOQUEST STAR-QUAD Series Type 2 alb- metru
Cablu de boxe AUDIOQUEST STAR-QUAD Series Type 2 alb- metru

Cablu de boxe AUDIOQUEST STAR-QUAD Series Type 2 alb- metru

Type 2 foloseste conductoare solide cu cupru cu granulatie lunga (LGC) intr-o geometrie de tip Star-Quad cu inductanta scazuta. Intr-un cablu cu catena conventionala, interactiunea electrica și magnetica intre fire este singura cea mai mare sursa de distorsiune, provocand adesea un sunet oarecum aspru, murdar si confuz.

Stoc furnizor
52,99 lei
cu TVA

 
  • Type 2 foloseste conductoare solide cu cupru cu granulatie lunga (LGC) intr-o geometrie de tip Star-Quad cu inductanta scazuta. Intr-un cablu cu catena conventionala, interactiunea electrica și magnetica intre fire este singura cea mai mare sursa de distorsiune, provocand adesea un sunet oarecum aspru, murdar si confuz. Conductoarele LGC solide Type 2 au mai putine impuritati, permitand un sunet mai neted si mai clar decat cablurile care utilizează cupru OFHC obisnuit (de inalta conductivitate fara oxigen), in tipm ce Geometria Star-Quad pastreaza informatiile si dinamica timpului. Mai mult, orice dimensiune sau forma unica a conductorului are un profil de distorsiune specific. Type 2 folosete Tehnologia Spectru-Larg (SST) pentru a reduce semnificativ prevalenta acestor defecte de caracter, utilizand o combinație precisa de conductoare de dimensiuni diferite. In cele din urma, ca toate cablurile de boxe AudioQuest, Type 2 este controlat pentru o directionalitate corecta, ceea ce duce la o distorsiune mai mic.
  • CARACTERISTICI:
  • GEOMETRIE STAR-QUAD
  • Geometria cu inductanta ridicata contamineaza sunetul si reduce informatiile. Geometria cu inductanta joasa Star-Quad pastreaza informatiile despre timp, pastrand dinamica si claritatea.
  • CONDUCTORI DE CUPRU SOLID (LGC)
  • Cuprul solid cu granulatie lunga (LGC) permite un sunet mai neted si mai clar decat cablurile folosind cupru obisnuit OFHC (fara oxigen de inalta conductivitate). Conductorii solizi previn interactiunea firele, o sursa majora de denaturare. Calitatea suprafetei este critica, deoarece un conductor poate fi considerat drept ghidaj atat pentru campurile electrice dintr-un conductor, cat si pentru campurile magnetice din afara conductorului. LGC are mai putini oxizi in materialul conductor, mai putine impuritati si o performanta definitiv mai buna.
  • Material conductor: Cupru
  • Lungime cablu (m): la metru
  • Conectori: fara
  • Grosime Conductor:1.31mm
AUDIOQUEST STAR-QUAD Type 2
No reviews
Product added to wishlist
Produs adăugat la comparator

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.

Detalii