Boxe de raft WILSON EXCLUSIVE LINE EL-4 WHITE, 25 - 100W, 4 Ohmi, 50 - 40.000 Hz, 88 dB - pereche

Wilson Exclusive Line EL-4 sunt un omolog mai mic la seturile de podea EL-8 bine primite de pe piață. La fel ca fratele lor mai mare, modelele EL-4 sunt la fel de elegante și moderne.

Mai multe detalii

WILSON EXCLUSIVE LINE EL-4 WHITE
Produs nou

1 998,00 lei

Stoc furnizor

- +

Alerteaza-ma cand scade pretul

Accesorii

 
Mai multe detalii

Linia exclusivă Wilson EL-4

Wilson Exclusive Line EL-4 sunt un omolog mai mic la seturile de podea EL-8 bine primite de pe piață. La fel ca fratele lor mai mare, modelele EL-4 sunt la fel de elegante și moderne. Carcasele subțiri, lacul negru de lux de lux și manopera atentă sunt caracteristicile cu care marca Wilson ne-a obișnuit.

Aceste seturi de rafturi pentru cărți pot fi atât o decorare atât a unui living elegant, cât și un element al căii audio a oricărei săli de ascultare audiofile. Pasionații de echipamente exigente vor aprecia câteva detalii importante: pe panoul din spate există porturi pentru difuzoare, asigurând o conexiune solidă pentru cabluri. Cu ajutorul mufelor de port Bass-reflex din spumă incluse, este posibilă corectarea ușoară a gamei inferioare a benzii. Pe piață, în această gamă de prețuri, nu este ușor să găsiți o coloană cu astfel de parametri.

Carcasele rigide ale seturilor EL-4 sunt caracterizate de rezonanță redusă. Calitatea lucrării, finisajul exterior este la cel mai înalt nivel. De asemenea, producătorul a depus toate eforturile pentru a se asigura că calitatea stratului de lac este realizată la cele mai înalte standarde. Componentele de înaltă clasă sunt utilizate în construcția acestor seturi cu două căi. Tweeterul, cupola textilă de 1 inch, funcționează cu un woofer mediu de 5 inch. Carcasa este un Bass Reflex clasic - cu un tunel ascuns pe spatele fiecărei carcase. Seturile Wilson Exclusive Line EL-4 sunt perfecte pentru camere mai mici. Ele pot fi recomandate și ca seturi de satelit pentru sistemele home theater. Datorită designului atent, suntem siguri că acestea vor suna mai bine decât cele mai multe modele similare în condiții acustice similare.

Sunet

Sunetul seriei Exclusive Line a fost proiectat foarte atent. Diafragmele rigide ale mid-woofer-urilor combinate cu tweeterele care procesează cele mai mari frecvențe asigură o coerență excelentă a sunetului seturilor. Cooperarea dintre traductoare și potrivirea lor a dus la un sunet care constă dintr-un bas cu adevărat profund și puternic și partea centrală și superioară a benzii care îl completează. Gama medie rapidă și detaliată este completată cu precizie de cele mai mari frecvențe. La fel ca în cazul EL-8, seturile sunt caracterizate de muzicalitatea apreciată de audiofili.

Tweetere de înaltă calitate sunt echipate cu cupole moi, textile. Cu impresia unui spațiu deschis, aceste seturi par a fi o sursă invizibilă de sunet, iar rezoluția foarte ridicată a detaliilor din gama midrange și bass care însoțește sesiunile de ascultare subliniază flerul lor audiofil. Aceasta este o altă caracteristică care se găsește de obicei numai în difuzoare dintr-o gamă de prețuri mult mai mare.

Soluțiile utilizate în aceste seturi fac ca muzica reprodusă de acestea să sune extrem de realistă și autentică. Scena spațioasă și suficient de adâncă nu pare să fie limitată de pereții camerei de ascultare. Sursele de sunet aparente, încorporate cu precizie, stereofonia precisă și absența distorsiunilor completează plăcerea fiecărei sesiuni de ascultare.

Colaborare în calea audio

Egalizatorul de fază utilizat în ambele mid-woofere elimină practic necesitatea unui capac de praf. Această soluție a redus efectiv masa diafragmei și a extins semnificativ răspunsul în frecvență. Un flux mai mare de aer prin designul acționării bobinei îmbunătățește răcirea și, prin urmare, crește eficiența traductorului.

Construcția seturilor EL-4 va fi probabil apreciată de oamenii cărora le place să schimbe genurile muzicale și caută difuzoare care să se potrivească perfect diferitelor genuri muzicale.

Lucrând cu un amplificator bun și practic cu orice sursă, aceste difuzoare oferă o calitate a sunetului la nivelul difuzoarelor de clasă mult superioară.

Pe de altă parte, raportul excelent calitate-preț îi va convinge pe audiofili care caută în permanență difuzoare cu sunet perfect la un preț care să nu distrugă bugetul de acasă.

SPECIFICATII TEHNICE

 • Răspuns în frecvență (± 3dB): 50 - 20.000 Hz
 • Sensibilitate (2,83V - 1m): 88 dB
 • Impedanță: 4 - 8 Ohmi
 • SPL: 105 dB
 • Puterea recomandată a amplificatorului: 25 - 100 W
 • Frecvența de crossover: 2.400 Hz
 • Tweeter: cupolă moale de 1" (25 mm)
 • Drivere de joasă/medie frecvență: 5"" (130 mm) cu corector de fază din spumă
 • Tip: Bass Reflex
 • Terminale: fișe banana
 • dimensiuni produs: 173 x 288 x 245 mm
 • greutate neta: 3.60 kg
 • cantitate minima: 2

Scrieţi o recenzie

Boxe de raft WILSON EXCLUSIVE LINE EL-4 WHITE, 25 - 100W, 4 Ohmi, 50 - 40.000 Hz, 88 dB - pereche

Wilson Exclusive Line EL-4 sunt un omolog mai mic la seturile de podea EL-8 bine primite de pe piață. La fel ca fratele lor mai mare, modelele EL-4 sunt la fel de elegante și moderne.

Scrieţi o recenzie

 
Comments(0)

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Încă 30 produse în aceeași categorie:

Nu sunt produse

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare