Boxe de podea WILSON EXCLUSIVE LINE EL-8 NEGRU, 40 - 150W, 4 Ohmi, 40 - 20.000Hz, 90 dB- pereche

Wilson EL-10 sunt cele mai mari difuzoare din seria Exclusive Line, diferențiate structural printr-un sistem cu trei căi. Finisate cu un lac lucios, negru sau alb, acestea vor arăta atractive și nobile în același timp, în orice interior.

Mai multe detalii

WILSON EXCLUSIVE LINE EL-8 NG
Produs nou

4 998,00 lei

Stoc furnizor

- +

Alerteaza-ma cand scade pretul

Accesorii

 
Mai multe detalii

Linia exclusivă Wilson EL-8

Datorită procesului de proiectare precis, suntem siguri că EL-8 își vor îmbunătăți contemporanii atunci când sunt testați în condiții acustice egale. Audiofilii pretențioși vor aprecia mai multe detalii: o bază solidă care garantează o conexiune solidă pentru cabluri - porturi pentru difuzoare și capace de spumă care separă cu adevărat cea mai nouă ofertă Wilson de restul domeniului în această gamă de prețuri.

SUNET

Conurile atent concepute, neobișnuit de rigide de pe driverele de nivel mediu și mediu, combinate cu tweetere de înaltă frecvență asigură o claritate minunată. Cooperarea dintre șoferi și coerența lor este excepțională. Acest lucru este mărturisit de sunetul complet, care constă într-un bas realist, profund și puternic, însoțit de tonuri medii extrem de rapide și detaliate și completat în cele din urmă de frecvențe înalte reglate precis. Seturile se caracterizează prin adevărata lor muzicalitate - unul dintre cei mai importanți factori care diferențiază difuzoarele bune. Tweetere de înaltă calitate sunt echipate cu cupole moi. Aceste cupole cresc simțul aparent al spațiului și cantitatea de „aer” experimentat, oferind tipul de scenă sonoră căutată de audiofili. Acestea sunt caracteristicile care disting de obicei seturile de calitate superioară. Soluțiile utilizate în cele mai recente seturi marca Wilson au făcut ca sunetul pe care îl reproduc să fie extrem de realist și autentic. O scenă sonoră extinsă și suficient de profundă nu pare să fie limitată de pereții camerei. În interior, creează surse aparente de sunet amplasate cu precizie cu stereofonie precisă, iar lipsa distorsiunii completează plăcerea fiecărei sesiuni de ascultare. Rezoluția detaliilor acustice dintre gama medie și partea de jos a lățimii de bandă este curată - aceasta este o altă caracteristică care se găsește de obicei în descrierile difuzoarelor dintr-o gamă de prețuri mult mai mare.

Aparență în setul audio

Mufa de fază utilizată în ambele drivere, în principiu, elimină necesitatea unui capac de praf. Această soluție a permis reducerea masei membranei și, prin urmare, extinderea răspunsului în frecvență. Ca rezultat, permite un flux de aer mai mare prin structura de acționare a bobinei, care la rândul său îmbunătățește răcirea și astfel crește eficiența întregului sistem de traductoare. Versatilitatea acestor difuzoare va fi apreciată de oamenii cărora le place să șerpuiască între genurile muzicale și caută ceva care să se potrivească perfect diverselor lor preferințe. Cooperând cu un amplificator de înaltă clasă și practic cu orice sursă, aceste difuzoare asigură o calitate a sunetului la nivelul difuzoarelor de clasă superioară. EL-8-urile lui Wilson oferă un raport calitate-preț excelent și vor atrage cu siguranță o gamă largă de iubitori de sunet bun.

SPECIFICATII TEHNICE

 • Răspuns în frecvență (± 3dB): 40 - 20.000 Hz
 • Sensibilitate (2,83V - 1m): 90 dB
 • Impedanță: 4 - 8 Ohmi
 • SPL: 108 dB
 • Puterea recomandată a amplificatorului: 40 - 150 W
 • Frecvența de crossover: 2.400 Hz
 • Tweeter: cupolă moale de 1" (25 mm)
 • Drivere joase/mediane: 2x 6"" (165mm) cu corector de fază din spumă
 • Tip: Bass Reflex
 • Terminale: fișe banana
 • dimensiuni produs: 195 x 985 x 295 mm
 • greutate neta: 13.90 kg

Scrieţi o recenzie

Boxe de podea WILSON EXCLUSIVE LINE EL-8 NEGRU, 40 - 150W, 4 Ohmi, 40 - 20.000Hz, 90 dB- pereche

Wilson EL-10 sunt cele mai mari difuzoare din seria Exclusive Line, diferențiate structural printr-un sistem cu trei căi. Finisate cu un lac lucios, negru sau alb, acestea vor arăta atractive și nobile în același timp, în orice interior.

Scrieţi o recenzie

 
Comments(0)

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Încă 30 produse în aceeași categorie:

Nu sunt produse

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare