Boxe de podea WILSON EXCLUSIVE LINE EL-10 ALB, 50 - 200W, 4 Ohmi, 35 - 20.000Hz, 90 dB- pereche

Wilson EL-10 sunt cele mai mari difuzoare din seria Exclusive Line, diferențiate structural printr-un sistem cu trei căi. Finisate cu un lac lucios, negru sau alb, acestea vor arăta atractive și nobile în același timp, în orice interior. !

Mai multe detalii

WILSON EXCLUSIVE LINE EL-10 AB
Produs nou

5 998,00 lei

Stoc furnizor

- +

Alerteaza-ma cand scade pretul

 
Mai multe detalii

Linia exclusivă Wilson EL-10

Clasic și libertate - eleganță pentru orice interior

Wilson EL-10 sunt cele mai mari difuzoare din seria Exclusive Line, diferențiate structural printr-un sistem cu trei căi. Finisate cu un lac lucios, negru sau alb, acestea vor arăta atractive și nobile în același timp, în orice interior. Șase straturi de lac rezistent la UV asigură un efect impecabil timp de mulți ani (în cazul lacului alb, vă permite să evitați îngălbenirea atunci când sunteți expus la lumină).
Am acordat o atenție specială grilei, un element foarte important atât din punct de vedere acustic, cât și estetic. Este disponibil în mai multe variante, care se potrivesc cu culoarea carcasei.

Împreună cu coloanele negre, oferim o grilă clasică neagră, mată, cu o textură fină a materialului și cealaltă culoare grafit cu un luciu ușor. Coloanele albe pot fi decorate cu o mascare neagră sau gri, cu o țesătură mai groasă, care amintește de tapițeria mobilierului de lux.

Acest lucru va permite difuzoarelor să se potrivească și mai bine în interior, iar variantele propuse au fost pregătite pe baza experienței și a observării tendințelor stilistice.

Pentru fanii de a scoate grilele și de a vizualiza difuzoarele în deplina lor glorie tehnică, avem, de asemenea, vești bune - montarea lor cu magneți ascunși a permis păstrarea fronturilor impecabil de curate. Magneții suplimentari permit fixarea capacului pe peretele din spate al carcasei pentru a-l depozita în siguranță acolo.

Construcție solidă - materiale de înaltă calitate

Caracteristicile și puterea difuzoarelor EL-10 le permit să fie utilizate în încăperi mai mari, unde vor putea să își prezinte pe deplin calitățile acustice. Structura solidă a carcasei plăcii MDF asigură rigiditatea și amortizarea vibrațiilor. O bază grea separată de carcasă de patru distanțieri asigură stabilitatea și elimină vibrațiile.

Portul bass-reflex este situat pe panoul inferior; modul de reglare a sistemului de rezonanță permite poziționarea convenabilă a difuzorului, chiar și aproape de perete. În astfel de condiții, sunetul câștigă profunzime și dinamică.

Crossover-ul care organizează munca tuturor traductoarelor a fost pregătit special pentru acest design, cu grijă să atingă o coerență sonoră perfectă. Sistemul este format din două woofere de 18 cm, un midrange de 18 cm și un tweeter cu cupolă textilă de 25 mm. Diafragmele wooferelor și ale driverelor midrange sunt realizate din celuloză presată de cea mai înaltă calitate, sunt caracterizate prin rigiditate ridicată și amortizare internă la greutate redusă. Driverul midrange este echipat cu un egalizator de fază. Terminalele bi-cablare / bi-amplificare placate cu aur permit conexiunea independentă a secțiunilor woofer și mid-treble.

Soluții dovedite - efect perfect

Soluțiile dovedite garantează un sunet natural, neagresiv, precum și eficient și emoțional. EL-10 duce ascultătorul în spațiul și timpul înregistrării muzicale originale. Coloanele creează o scenă mare cu locațiile exacte ale surselor de sunet aparente. Realismul evenimentelor este de cea mai înaltă ordine, atât în ​​cazul înregistrărilor de studio, cât și în sala de concerte.

EL-10 sunt universale nu numai în ceea ce privește muzica; datorită caracteristicilor lor, vor fi parteneri potriviți pentru practic toate amplificatoarele.

SPECIFICATII TEHNICE

răspuns de frecvență (± 3 dB):

35 - 20.000 Hz

sensibilitate (2.83V - 1m):

90 dB

impedanta:

4 Ohm

eficiență maximă (SPL):

110 dB

puterea recomandată a amplificatorului:

50-200W

frecvența de încrucișare:

600 Hz, 2 400 Hz

tweeter:

1 "(25mm), cupolă textilă

driver midrange:

1x 6 1/2 ″ (165mm), membrană de celuloză, corector de fază

woofer:

2x 6 1/2 ″ (165mm), membrană de celuloză

tip de carcasă:

Bass Reflex

terminale difuzoare:

dublu, înșurubat, placat cu aur, adaptat pentru dopuri de banane.

dimensiunile carcasei:

1080 x 195 x 295 mm (H x W x D)

finalizarea:

negru sau alb, lac lucios

greutate:

17,3 kg

Scrieţi o recenzie

Boxe de podea WILSON EXCLUSIVE LINE EL-10 ALB, 50 - 200W, 4 Ohmi, 35 - 20.000Hz, 90 dB- pereche

Wilson EL-10 sunt cele mai mari difuzoare din seria Exclusive Line, diferențiate structural printr-un sistem cu trei căi. Finisate cu un lac lucios, negru sau alb, acestea vor arăta atractive și nobile în același timp, în orice interior. !

Scrieţi o recenzie

 
Comments(0)

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Încă 30 produse în aceeași categorie:

Nu sunt produse

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare