Boxa activa profesionala Behringer Eurolive B112D, 250W RMS - bucata

BEHRINGER B112D este o boxa ce pot livra pana la 1000 W cu ajutorul unei amplificari Class D trimisa intr-un difuzor de 12" si un driver de 1.35", un mixer cu doua canale cu conexiuni Jack/XLR combo si un port proiectat sa functioneze cu microfoanele wireless BEHRINGER din seria UL

Mai multe detalii

Behringer B112D
Produs nou

1 150,00 lei

Stoc furnizor

- +

Alerteaza-ma cand scade pretul

Accesorii

 
Mai multe detalii
 • BEHRINGER B112D este o boxa activa cu sunet clar si puternic ce poate acomoda o mare varietate de aplicatii audio profesionale si nu numai. Producatorii au luat toate posibilitatile in calcul asa ca ai de-a face cu o serie de boxe active ce pot livra pana la 1000 W cu ajutorul unei amplificari Class D trimisa intr-un difuzor de 12" si un driver de 1.35", un mixer cu doua canale cu conexiuni Jack/XLR combo si un port proiectat sa functioneze cu microfoanele wireless BEHRINGER din seria UL. Puternice si echipate pentru orice petrecere sau concert concert, boxele active B112D iti ofera un raport pret-calitate bun. 
 • Inginerii Behringer chiar s-au intrecut pe ei insisi creand o solutie PA ce inglobeaza un amplificator de 1000 W in clasa D de inalta performanta, un modul de intrare Microfon/Linie cu zgomot redus si control de volum, un DSP integrat si o portabilitate excelenta. La acestea se adauga cel mai bun difuzor de 12" cu excursie lunga pentru un bass desavarsit si un driver de 1.35" cu membrana de aluminiu pentru redarea exceptionala a frecventelor inalte. Boxa activa B112D este destinata sa devina o legenda in sine, alaturi de celelalte modele EUROLIVE care au facut BEHRINGER un lider mondial in boxe active.
 • Boxa este wireless ready datorita tehnologiei ULTRALINK ULM integrate. Asa ca poti conecta instant miocrofoanele wireless la calitate maxima, fara pierderi. Acum poti avea libertate maxima fara sa te distraga cablu microfonului. 
 • Mixerul pe doua canale integrat in aceste boxe ofera cele mai bune performante iar intrarea de microfon accepta practic orice semnal la care te poti gandi. 
 • Experiența Behringer în construcția de boxe își spune cuvântul în dezvoltarea modelului de loudspeaker B112D – boxa este mai ușoară (12.3 kg) și oferă mai multă putere. Amplificatorul de putere tip Class-D este eficient energetic și mulțumită tehnologiei SMPS (Switch Mode Power Supply) – o alternativă high-tech la transformatoarele de mare capacitate – sunt eliminate degajările majore de căldură și boxele pot funcționa cu răcire proprie pentru perioade îndelungate de timp.
 • Mulțumită sistemului de bi-amplificare (2 amplificatoare pe fiecare speaker), modelul B112D furnizează cu ultra-fidelitate digitală 1000 de wați pe baza a două driver-e cu alimentare separate. În timp ce unii dintre competitori aplică simple crossover-e pasive, care separă fără acuratețe spectrul de frecvențe și degradează performanțele driver-ului, Behringer merge cu un pas mai departe și dotează fiecare woofer și tweeter cu un amplificator separate pentru integritate absolută a semnalului.
 • Tehnologia amplificatoarelor Behringer Class-D oferă capacitate majoră a puterii și performanțe sonore superioare în cadrul unei boxe portabile ușor de folosit, ușor de transportat. Amplificarea Class-D impresionează prin eficiența energetică și elimină necesitatea de surse de alimentare de mare putere. Această tehnologie permite proiectarea și construcția unor produse extrem de puternice, dar semnificativ mai ușoare decât altele similar, folosind, de asemenea, mai puțină energie și o amprentă asupra mediului redusă.
 • Amplificatoarele de mare putere și eficiență tip Class-D dotate cu tehnologie Switch Mode Power Supply și funcționalități DSP de ultimă oră pot impresiona pasionații de specificații tehnice, dar elementul diferențiator la nivel de sunet este altul. Transductorii de frecvențe joase (LF – Low Frequency) și cei de frecvențe ridicate (HF – High Frequency) sunt proiectați în mod specific pentru fiecare tip de aplicație. În momentul achiziției unui active loudspeaker Behringer, vei ști cu siguranță că transductorii sunt proiectați să funcționeze ireproșabil cu fiecare alt element din construcție pentru a furniza un sunet profesional. Modelul B112D livrează cantități masive de volum pentru sunete joase, detalii bine articulate pentru mediane și precizie în definirea sunetelor înalte.
 • Ca sa te convingi singur de capabilitatile sonore ale acestei boxe, te invitam la sediul nostru unde le poti asculta, vedea si testa. Specialistii nostrii te asteapta cu mai multe detalii tehnice sau practice despre acest produs. Te asteptam.
 • Specificatii:
 • PUTERE RMS 250 W
 • GREUTATE NETA 12.3 KG
 • BANDA DE FRECVENTE 50 - 20000 HZ
 • CONFIGURATIE 2 CAI
 • DIMENSIUNI 568 X 342 X 270 MM

Scrieţi o recenzie

Boxa activa profesionala Behringer Eurolive B112D, 250W RMS - bucata

BEHRINGER B112D este o boxa ce pot livra pana la 1000 W cu ajutorul unei amplificari Class D trimisa intr-un difuzor de 12" si un driver de 1.35", un mixer cu doua canale cu conexiuni Jack/XLR combo si un port proiectat sa functioneze cu microfoanele wireless BEHRINGER din seria UL

Scrieţi o recenzie

 
Comments(0)

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Încă 30 produse în aceeași categorie:

Nu sunt produse

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare