Boxa activa profesionala Behringer Eurolive B115D, 250W RMS - bucata

BEHRINGER B115D este o boxa ce pot livra pana la 1000 W cu ajutorul unei amplificari Class D trimisa intr-un difuzor de 15" si un driver de 1.35", un mixer cu doua canale cu conexiuni Jack/XLR combo si un port proiectat sa functioneze cu microfoanele wireless BEHRINGER din seria ULM

Mai multe detalii

Behringer B115D
Produs nou

1 480,00 lei

Stoc furnizor

- +

Alerteaza-ma cand scade pretul

 
Mai multe detalii
 • BEHRINGER B115D este o boxa active accesibila ce poate acomoda o mare varietate de aplicatii audio profesionale si nu numai. Producatorii au luat toate posibilitatile in calcul asa ca ai de-a face cu o serie de boxe active ce pot livra pana la 1000 W cu ajutorul unei amplificari Class D trimisa intr-un difuzor de 15" si un driver de 1.35", un mixer cu doua canale cu conexiuni Jack/XLR combo si un port proiectat sa functioneze cu microfoanele wireless BEHRINGER din seria ULM. Puternice si echipate pentru orice petrecere si orice concert, boxele active B115D iti ofera cel mai bun raport pret-calitate.
 • Boxa activa profesionala Eurolive B115D este exact ce te'ai obisnuit sa astepti de la Behringer - mai multa putere, mai multa functionalitate si categoric mai multa acesibilitate! Inginerii Behringer chiar s'au intrecut pe ei insisi creand o solutie PA ce inglobeaza un amplificator de 1000W in clasa D de inalta clasa, un modul de intrare Microfon/Linie cu zgomot redus si control de volum, un DSP integrat si o portabilitate excelenta.
 • La acestea se adauga cel mai bun difuzor de 15" cu excursie lunga pentru un bass desavarsit si un driver de 1.35" cu membrana de aluminiu pentru redarea exceptionala a frecventelor inalte. Boxa activa B115D este destinata sa devina o legenda in sine, alaturi de celelalte modele EUROLIVE care au facut BEHRINGER un lider mondial in boxe active.
 • Tehnologia amplificatoarelor Behringer Class-D oferă capacitate majoră a puterii și performanțe sonore superioare în cadrul unei boxe portabile ușor de folosit, ușor de transportat. Amplificarea Class-D impresionează prin eficiența energetică și elimină necesitatea de surse de alimentare de mare putere. Această tehnologie permite proiectarea și construcția unor produse extrem de puternice, dar semnificativ mai ușoare decât altele similar, folosind, de asemenea, mai puțină energie și o amprentă asupra mediului redusă.
 • Experiența Behringer în construcția de boxe își spune cuvântul în dezvoltarea modelului de loudspeaker B115D – boxa este mai ușoară (17.7 kg) și oferă mai multă putere. Amplificatorul de putere tip Class-D este eficient energetic și mulțumită tehnologiei SMPS (Switch Mode Power Supply) – o alternativă high-tech la transformatoarele de mare capacitate – sunt eliminate degajările majore de căldură și boxele pot funcționa cu răcire proprie pentru perioade îndelungate de timp.
 • Mulțumită sistemului de bi-amplificare (2 amplificatoare pe fiecare speaker), modelul B115D furnizează cu ultra-fidelitate digitală 1000 de wați pe baza a două driver-e cu alimentare separate. În timp ce unii dintre competitori aplică simple crossover-e pasive, care separă fără acuratețe spectrul de frecvențe și degradează performanțele driver-ului, Behringer merge cu un pas mai departe și dotează fiecare woofer și tweeter cu un amplificator separate pentru integritate absolută a semnalului.
 • Amplificatoarele de mare putere și eficiență tip Class-D dotate cu tehnologie Switch Mode Power Supply și funcționalități DSP de ultimă oră pot impresiona pasionații de specificații tehnice, dar elementul diferențiator la nivel de sunet este altul. Transductorii de frecvențe joase (LF – Low Frequency) și cei de frecvențe ridicate (HF – High Frequency) sunt proiectați în mod specific pentru fiecare tip de aplicație. În momentul achiziției unui active loudspeaker Behringer, vei ști cu siguranță că transductorii sunt proiectați să funcționeze ireproșabil cu fiecare alt element din construcție pentru a furniza un sunet profesional. Modelul B115D livrează cantități masive de volum pentru sunete joase, detalii bine articulate pentru mediane și precizie în definirea sunetelor înalte.
 • Specificatii:
 • PUTERE RMS 250 W
 • GREUTATE NETA 17.7 KG
 • BANDA DE FRECVENTE 45 - 20000 HZ
 • CONFIGURATIE 2 CAI
 • DIMENSIUNI 713 X 427 X 313 MM

Scrieţi o recenzie

Boxa activa profesionala Behringer Eurolive B115D, 250W RMS - bucata

BEHRINGER B115D este o boxa ce pot livra pana la 1000 W cu ajutorul unei amplificari Class D trimisa intr-un difuzor de 15" si un driver de 1.35", un mixer cu doua canale cu conexiuni Jack/XLR combo si un port proiectat sa functioneze cu microfoanele wireless BEHRINGER din seria ULM

Scrieţi o recenzie

 
Comments(0)

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Încă 30 produse în aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Nu sunt produse

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare