Amplificator stereo Bose Music Amplifier Black,...
Amplificator stereo Bose Music Amplifier Black,...
Amplificator stereo Bose Music Amplifier Black,...
Amplificator stereo Bose Music Amplifier Black,...
Amplificator stereo Bose Music Amplifier Black,...
Amplificator stereo Bose Music Amplifier Black, Bluetooth, Wi-Fi
Amplificator stereo Bose Music Amplifier Black, Bluetooth, Wi-Fi
Amplificator stereo Bose Music Amplifier Black, Bluetooth, Wi-Fi
Amplificator stereo Bose Music Amplifier Black, Bluetooth, Wi-Fi
Amplificator stereo Bose Music Amplifier Black, Bluetooth, Wi-Fi

Amplificator stereo Bose Music Amplifier Black, Bluetooth, Wi-Fi

Amplificator stereo Bose Music Amplifier Black, Bluetooth, Wi-Fi

Stoc furnizor
3.990,00 lei
cu TVA
 
 • Detalii produs
 • Muzica ta, amplificată. Amplificatorul de muzică Bose conectează mai multe surse pentru a anima întreaga casă. Parte a familiei noastre inteligente de produse, alimentează boxe noi sau existente și redă muzică prin Wi-Fi de la serviciile tale muzicale preferate.
 • Conectează-l în felul tău
 • Redați muzică prin Wi-Fi fără întrerupere sau utilizați funcția Bluetooth pentru a conecta dispozitivele aflate în raza de acțiune. De asemenea, playerele pentru viniluri* și CD-uri pot face parte din sistemul dumneavoastră inteligent prin conectarea la intrările analogice și optice.
 • Ascultă în felul tău
 • Utilizați serviciile de muzică integrate în aplicație și posturile de radio de pe internet sau conectați-vă la telefon prin Bluetooth, Apple AirPlay 2, Spotify Connect sau Chromecast încorporat.
 • Cu 125 de wați pe canal, acest amplificator oferă cel mai bun sunet ce se va auzi prin boxele dumneavoastră. Pentru un plus de profunzime, conectați un modul de bas Bose la alegere pentru a-și maximiza potențialul.
 • Loc pentru mai mult?
 • Bose Music Amplifier alimentează până la două perechi de boxe, inclusiv boxe de exterior. Creați-vă configurația inteligentă în aplicația Bose Music, pentru o experiență de audiție completă acasă/interior-exterior.
 • Plăcut din punct de vedere estetic
 • Bose Music Amp este subțire și are un design elegant, având un blat din sticlă securizată, astfel încât completează orice decor. Este proiectat astfel încât două amplificatoare să poată fi amplasate cu ușurință unul lângă altul sau unul peste celălalt și vine cu un suport pentru montarea în rack – este la alegerea dumneavoastră.
 • Posibilitati nelimitate
 • Conectați totul, de la difuzoare, la televizoare și CD playere, apoi utilizați aplicația Bose Music pentru a regla sunetul sau pentru a controla muzica.
 • Aplicația Bose Music
 • Telefonul dumneavoastră devine o telecomandă puternică ce poate configura și gestiona sistemul audio de acasă. Utilizați aplicația pentru a asculta muzică, a sincroniza boxele, a ajusta setările de sunet și multe altele.
 • SimpleSync
 • Utilizați Bose SimpleSync pentru a vă conecta cu căștile și boxele Bluetooth Bose selectate.
 • Tip conexiune WiFi, Bluetooth
 • Raza de acțiune wireless Până la 9.1 m
 • Articole în cutie Bose Music Amplifier Cablu de alimentare (1.5 m lungime) 3 șuruburi pentru rack destinate montării cu rack 3 șuruburi de conectare pentru montare cu rack Suport de fixare Suport pentru rack Ghid de pornire rapidă Fișă de siguranță
 • Conectivitate Bluetooth versiune 4.2 Intrări: Power, Ethernet, analog, optic, USB (doar service) Ieșiri: Ethernet, analog, bas, două seturi de boxe
 • Aplicatie Bose Music
 • Boxă
 • Înălțime 7.3 cm
 • Lățime 21 cm
 • Adâncime 21 cm
 • Greutate 2.5 Kg

Conectează-l în felul tău

Redați muzică prin Wi-Fi fără întrerupere sau utilizați funcția Bluetooth pentru a conecta dispozitivele aflate în raza de acțiune. De asemenea, playerele pentru viniluri* și CD-uri pot face parte din sistemul dumneavoastră inteligent prin conectarea la intrările analogice și optice.

* Poate fi necesar un preamplificator. Nu este inclus.

Bose Music Amplifier 1

Ascultă în felul tău

Utilizați serviciile de muzică integrate în aplicație și posturile de radio de pe internet sau conectați-vă la telefon prin Bluetooth, Apple AirPlay 2, Spotify Connect sau Chromecast încorporat.

Bose Music Amplifier 2

Ceva în plus

Cu 125 de wați pe canal, acest amplificator oferă cel mai bun sunet ce se va auzi prin boxele dumneavoastră. Pentru un plus de profunzime, conectați un modul de bas Bose la alegere pentru a-și maximiza potențialul.

Bose Music Amplifier 3

Loc pentru mai mult?

Bose Music Amplifier alimentează până la două perechi de boxe, inclusiv boxe de exterior. Creați-vă configurația inteligentă în aplicația Bose Music, pentru o experiență de audiție completă acasă/interior-exterior.

Bose Music Amplifier 4

Plăcut din punct de vedere estetic

Bose Music Amp este subțire și are un design elegant, având un blat din sticlă securizată, astfel încât completează orice decor. Este proiectat astfel încât două amplificatoare să poată fi amplasate cu ușurință unul lângă altul sau unul peste celălalt și vine cu un suport pentru montarea în rack – este la alegerea dumneavoastră.

Bose Music Amplifier 5

Posibilitati nelimitate

Conectați totul, de la difuzoare, la televizoare și CD playere, apoi utilizați aplicația Bose Music pentru a regla sunetul sau pentru a controla muzica.

Aplicația Bose Music

Telefonul dumneavoastră devine o telecomandă puternică ce poate configura și gestiona sistemul audio de acasă. Utilizați aplicația pentru a asculta muzică, a sincroniza boxele, a ajusta setările de sunet și multe altele.

SimpleSync

Utilizați Bose SimpleSync pentru a vă conecta cu căștile și boxele Bluetooth Bose selectate.

Specificații
Tip conexiune WiFi, Bluetooth
Raza de acțiune wireless Până la 9.1 m
Articole în cutie Bose Music Amplifier Cablu de alimentare (1.5 m lungime) 3 șuruburi pentru rack destinate montării cu rack 3 șuruburi de conectare pentru montare cu rack Suport de fixare Suport pentru rack Ghid de pornire rapidă Fișă de siguranță
Conectivitate Bluetooth versiune 4.2 Intrări: Power, Ethernet, analog, optic, USB (doar service) Ieșiri: Ethernet, analog, bas, două seturi de boxe
Aplicatie Bose Music
Boxă
Înălțime 7.3 cm
Lățime 21 cm
Adâncime 21 cm
Greutate 2.5 Kg
Bose Soundtouch SA-5

Sisteme Home Cinema Bose Lifestyle pentru divertisment în propriul living. Sunet impecabil, design elegant, simplitate în instalare și operare. Distracție garantată! Vei iubi ceea ce auzi! Și ce nu auzi! Tehnologia noastră BOSE QUIETCOMFORT consacrată de anulare a zgomotului este proiectată să oprească elementele ce ți-ar putea distrage atenția, astfel încât să te bucuri de muzică fără impedimente. Vei auzi sunet natural din căști construite cu materiale premium, durabile și confortabile pentru a le purta pe tot parcursul zilei.Boxe Portabile Bluetooth Wireless Bose Revolve, RevolvePlus, acoperire 360 de grade, design inedit și rezistență la apă. Bose Home Speaker 500. Puternic și simplu. Umple orice încăpere cu sunet stereo de la un perete la altul. Sunet stereo amplu dintr-o singură boxă, conexiune simpă prin WiFi sau Bluetooth. Boxe profesionale portabile Bose Sistem Array, Mixere Bose Tone Match pentru muzica live. Compacte și rezistente, cu sunet puternic, clar și amplu, sunt ușor de transportat, montat și folosit. Boxe de plafon Bose Virtually Invisible. Designul acustic permite un sunet amplu și acoperire uniformă, în timp ce dimensiunile mici le fac să fie potrivite aproape oriunde. Tehnologia exclusivă Bose Stereo Everywhere® conferă sunet simetric pe o zonă largă, fără scădere a intensității. Boxe de exterior Bose. Boxele premiate Bose FreeSpace 51, Bose 251 oferă un sunet stereo profund şi echilibrat pe o suprafaţă mai mare decât cele mai multe boxe de exterior uzuale. În acelaşi timp, sunt suficient de rezistente pentru a face faţă intemperiilor. FreeSpace 51 Sunt cele mai performante şi mai versatile boxe de exterior de la Bose

No reviews
Product added to wishlist
Produs adăugat la comparator

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.

Detalii