Motor pentru frezare AMB Elektrik 1400FME-P DI

Motor pentru frezare AMB Elektrik 1400FME-P DI

Stoc furnizor
2.302,64 lei
cu TVA

 

Motor pentru frezare AMB 1400 FME-P DI 230V

 

Cel mai puternic motor universal din clasa sa, cu o greutate de doar 1.8Kg, o putere de 1400 Wati si  reglaj al turatiei din controler.

 

Acest motor pentru frezare, pentru utilizare universala, extrem de puternic (1400W) si robust, este potrivit pentru lucrari de frezare de uz general putand fi folosit in special pe masinile CNC care ofera posibilitatea de control direct al turatie motorului.

 

DI” inseamna controlul direct al turatiei prin controler. Acest lucru inseamna ca veti putea seta controlul vitezei de turatie direct in controller-ul CNC-ului, reducand astfel zgomotul de lucru al masinii, uzura motorului si crescand durata de viata a motorului. Odata cu beneficiile aduse de o durata de viata mai mare a motorului de frezare, viteza de taiere adaptata tipului de lucrare pe care il aveti de executat va atrage dupa sine si un rezultat mult mai bun al calitatii executiei.

 

Flansa motorului pentru frezare este realizata din otel inoxidabil, cu rulmenti dublii pentru forte mai mari de frezare, diametrul flansei de prindere este de Ø43mm (Standard European - Euroneck). In plus lagarele sunt echipate cu garnituri de inalta calitate pentru o protectie perfecta impotriva patrunderii prafului. Atat motorul in sine cat si rulmentii si garniturile sunt concepute special pentru a putea utiliza motorul pentru frezare in cicluri de lucru mai lungi.

Schimbarea frezelor de aschiere se realizeaza fara probleme, simplu si rapid, cu ajutorul butonului pentru blocajul axului.

 

Controlul turatiei precum si pornirea „Soft-Start” sunt de asemenea chestiuni obligatorii pentru un motor AMB. Controlul electronic al turatiei de tip Full-Wave asigura aceasi viteza chiar si la sarcini mai mari, electronica este incaplsulata, fiind complet protejata impotriva prafului, in comparatie cu alti producatori unde partea electronica este expusa, motoarele AMB avand astfel o durata de viata mai ridicata. Motorul pentru frezare dispune de un sistem electronic pentru protectia la supra-incalzire, precum si un set de perii de carbon (Fabricate de asemenea in Germania) cu un sistem integrat pentru auto-oprirea motorului in cazul in care acestea sunt uzate, pentru prevenirea distrugerii rotorului. Tampoanele suplimentare dintre periile de carbon si arcuri, asigura o functionare cu mai putine vibratii prelungind astfel durata de viata a motorului.

 

Bucsile elastice in standard ER16 ofera o prindere precisa si ferma a frezelor de aschiere, asigurand in acelasi timp o concentricitate ridicata si o compatibilitate mare cu alti producatori de pe piata.

 

Foarte usor, cu o greutate de doar 1.8 Kg si un design slim, asigura o utilizare libera ergonomica (cand este utilizat ca polizor drept) sau o instalare foarte usoara pe portalurile de lucru.

 

Cablul de alimentare, cu priza „Quick-Change” si dimensiuni disponibile pana la 7.5m, poate fi atasat foarte rapid la motor, acesta nu trebuie sa fie scos din priza pentru a putea schimba mai multe motoare utilizand acelasi cablu, este chiar atat de simplu! Drept urmare puteti utiliza multiple motoare utilizand un singur cablu interschimbabil sau in cazul in care s-a deteriorat il puteti schimba intr-o secunda fara a fi nevoie sa desfaceti motorul precum in cazul altor producatori.

 

Toate acestea fac din motorul pentru frezare AMB Elektrik 1400 FME-P DI o unealta indispensabila si de incredere pentru utilizarea pe portalurile CNC, routerele CNC, masinile pentru frezare sau standurile pentru gaurire.

 

 

06082806
No reviews
Product added to wishlist
Produs adăugat la comparator

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.

Detalii