Polizor unghiular (flex) AMB 1100 WSX, 125mm, 230V

06051623
Produs nou

725,89 lei

Stoc furnizor

- +

Alerteaza-ma cand scade pretul

 
Mai multe detalii

Polizor unghiular (flex) AMB 1100 WSX, 125mm, 11000rpm, 230V

 

Acesta este un polizor cu un motor puternic, universal de 1100W, ideal pentru o gama larga de operatii precum polizarea sau lustruirea, avand un randament excelent si o calitate foarte buna. Motorul inovator dispune de o protectie impotriva aspirarii prafului metalic in interiorul motorului, prelungind asfel durata de viata a acestuia. Periile colectoare din carbon (Made in Germany) sunt fabricate cu decuplare automata in cazul unei uzuri avansate protejand astfel rotorul motorului.

 

Limitarea curentului de pornire si pornirea lina reduc miscarea uneltei si ofera mai mult control utilizatorului.

 

Polizorul unghiular are o turatie fixa de 11000rpm si foloseste discuri de 125mm, are o carcasa scurta si robusta, pentru a putea lucra in locuri inguste, iar designul slim este ideal pentru o manipulare foarte usoara.

 

Aparatoarea poate fi reglata fara ajutorul suplimentar al uneltelor cu pana la 300 grade.

 

Polizorul unghiular AMB 1100 WSX dispune de blocarea simpla a axului prin abasarea unui buton, pentru a impiedica rotirea acestuia atunci cand montati sau demontati accesorii.

 

Protectia anti-repornire impiedica repornirea automata a sculei dupa intreruperea curentului.

 

Cablul de alimentare este fabricat in standard industrial cu camasa de cauciuc si mufa Quick-Change (patent AMB-Elektrik) ofera posibilitatea inter-operabilitatii uneltelor produse de AMB-Elektrik, asftel cu ajutorul unui singur cablu pot fi operate toate uneltele electrice cu priza de alimentare Quick-Change. Disponibilitatea cablurilor de alimentare in lungimi de pana la 7.5m, va ofera posibilitatea de a le schimba conform nevoilor dumneavoastra fara a fi nevoiti sa lucrati cu ajutorul prelungitoarelor sau sa faceti o alta achizitie in cazul in care aveti nevoie de o unealta cu un cablu de alimentare mai lung.

 

Sistemul Quick-Change patentat de AMB-Elektrik va sigura o foarte usoara inlocuire a cablului de alimentare in cazul in care acesta este deteriorat, dupa cum stim din practica, cele mai frecvente defecte ale motoarelor unghiulare de polizat apar la imbinarea carcasei cu cablul de alimentare sau ca urmare a taieturilor, smulgerilor sau a arderilor camasilor de protectie a cablurilor de alimentare. Acum acesta poate fi inlocuit, rapid, simplu, fara riscuri si fara sa fie nevoie sa desfaceti carcasa masinii.

 

Made in Germany

 

 

Scrieţi o recenzie

Polizor unghiular (flex) AMB 1100 WSX, 125mm, 230V

Scrieţi o recenzie

 
Comments(0)

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Încă 30 produse în aceeași categorie:

Nu sunt produse

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare