Motor pentru frezare AMB 1050FME-U, 230V

06083003
Produs nou

3 141,59 lei

Stoc furnizor

- +

Alerteaza-ma cand scade pretul

 
Mai multe detalii

Motor pentru frezare AMB 1050 FME-U 230V

 

Motor puternic, universal, cu sistem manual de schimbare a sculelor de aschiere.

 

Un motor puternic, cu un sistem manual pentru schimbarea rapida a sculelor de aschiere fara unelte suplimentare, foarte robust si optimizat pentru operatiunile de frezare cu o larga aplicabilitate, recomandat in special pentru utilizarea impreuna cu masinile de frezare sau a routerele CNC.

 

Motorul AMB 1050 FME-U ofera un concept cu totul nou. Pentru prima data rulmentii sunt folositi intr-un corp robust din aluminiu pentru o precizie optima si o uzura minima. Noul sistem pentru schimbarea rapida a sculelor de aschiere, permite schimbarea acestora in cateva secunde; o revolutie !

 

Motorul se prinde direct pe masinile de frezare sau routerele CNC cu ajutorul a 4 suruburi avand astfel o rezistenta la torsiune mult superioara celor cu prindere pe flansa.

 

Schimbarea frezelor de aschiere se face in cateva secunde, rapid si simplu, fara ajutorul sculelor si cel mai important la aceasi adancime, pastrand lungimea de lucru a frezelor identica (pentru frezele cu aceasi lungime totala) fara sa mai fie nevoie de efectuarea procedurilor de re-masurare a tool-ului .

 

Noul sistem pentru schimbarea manuala rapida a sculelor de aschiere este orientat catre cei care isi doresc rapiditatea unui sistem automat de schimbare a sculelor pentru aschiere, dar pretul acestuia sau sistemul de aer comprimat cu care acestea de obicei functioneaza ii impiedica sa il utilizeze. Acum AMB ofera cu ajutorul motorului AMB 1050 FME-U o solutie intermediara, care ofera rapiditate si usurinta in exploatare la un pret rezonabil.

 

Controlul turatiei precum si pornirea „Soft-Start” sunt de asemenea chestiuni obligatorii pentru un motor AMB. Controlul electronic al turatiei de tip Full-Wave asigura aceasi viteza chiar si la sarcini mai mari, electronica este incaplsulata, fiind complet protejata impotriva prafului, in comparatie cu alti producatori unde partea electronica este expusa, motoarele AMB avand astfel o durata de viata mai ridicata. Motorul pentru frezare dispune de un sistem electronic pentru protectia la supra-incalzire, precum si un set de perii de carbon (Fabricate de asemenea in Germania) cu un sistem integrat pentru auto-oprirea motorului in cazul in care acestea sunt uzate, pentru prevenirea distrugerii rotorului. Tampoanele suplimentare dintre periile de carbon si arcuri, asigura o functionare cu mai putine vibratii prelungind astfel durata de viata a motorului.

 

Bucsile elastice in standard ER 16 ofera o prindere precisa si ferma a frezelor de aschiere, asigurand in acelasi timp o concentricitate ridicata si o compatibilitate mare cu alti producatori de pe piata.

 

Foarte usor pentru performantele pe care le ofera, cu o greutate de doar 3.4 Kg si un design slim, adauga o greutate foarte mica masinilor CNC pe care este atasat. Cablul de alimentare, cu priza „Quick-Change” si dimensiuni disponibile pana la 7.5m, poate fi atasat foarte rapid la motor, acesta nu trebuie sa fie scos din priza pentru a putea schimba mai multe motoare utilizand acelasi cablu, este chiar atat de simplu! Drept urmare puteti utiliza multiple motoare utilizand un singur cablu interschimbabil sau in cazul in care s-a deteriorat il puteti schimba intr-o secunda fara a fi nevoie sa desfaceti motorul precum in cazul altor producatori.

 

Toate acestea fac din motorul pentru frezare AMB 1050 FME-U o unealta indispensabila si de incredere pentru utilizarea pe portalurile CNC, routerele CNC sau masinile pentru frezare unde performanta si timpul de exploatare sunt importante.

 

Scrieţi o recenzie

Motor pentru frezare AMB 1050FME-U, 230V

Scrieţi o recenzie

 
Comments(0)

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Încă 30 produse în aceeași categorie:

Nu sunt produse

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare