Cablu alimentare AMB, Quick Change, EU, 4m

Cablu alimentare AMB, Quick Change, EU, 4m

Stoc furnizor
118,99 lei
cu TVA

 

Cablu de alimentare AMB / Kress

 

Fabricat din cauciuc de cea mai inalta calitate H05RN-F (calitate industriala standard) sau H07RN-F (Izolatie ranforsata pentru utilizare in exterior). AMB nu foloseste cabluri ieftine din PVC, pentru noi calitatea este un standard, de aceea folosim cele mai bune solutii tehnice pentru produsele noastre.

 

Cablul de alimentare, cu priza „Quick-Change” (brevet de inventie AMB) si dimensiuni disponibile pana la 7.5m, poate fi atasat foarte rapid la motor, acesta nu trebuie sa fie scos din priza pentru a putea schimba mai multe motoare utilizand acelasi cablu, este chiar atat de simplu!

 

Puteti utiliza multiple motoare utilizand un singur cablu interschimbabil sau in cazul in care s-a deteriorat il puteti schimba intr-o secunda fara a fi nevoie sa desfaceti motorul precum in cazul altor producatori si fara a mai fi nevoie sa il trimiteti catre un service autorizat pierzand timp important in acest fel. Schimbarea cablului se face foarte simplu, rapid, la locul de exploatare al uneltei (in atelier sau pe santier), in cel mai scurt timp aveti unealta electrica din nou in functiune.

27280
No reviews
Product added to wishlist
Produs adăugat la comparator

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.

Detalii