3053 Coloana de frezare verticala pentru strung...
3053 Coloana de frezare verticala pentru strung...
3053 Coloana de frezare verticala pentru strung Sherline
3053 Coloana de frezare verticala pentru strung Sherline

3053 Coloana de frezare verticala pentru strung Sherline

Explicarea termenilor:  Folosit legat de produsele Sherline o COLOANA DE FREZARE  este uzitata pe frezele Sherline fiind fixata cu suruburi pe baza frezei.  O COLOANA VERTICALA DE FREZARE este folosita pe strung pentru ai adauga acestuia capacitatea de a freza. Are o gaura mare  in centru cu care este fixata pe baza strungului

Disponibil la comanda
902,45 lei
cu TVA

 

Explicarea termenilor:  Folosit legat de produsele Sherline o COLOANA DE FREZARE  este uzitata pe frezele Sherline fiind fixata cu suruburi pe baza frezei.  O COLOANA VERTICALA DE FREZARE este folosita pe strung pentru ai adauga acestuia capacitatea de a freza. Are o gaura mare  in centru cu care este fixata pe baza strungului si securizata cu suruburi. Ansamblul motor a strungului este scos de pe strung si reinstalat pe coloana verticala de frezare in doar cateva minute.
 Cu acest produs strungul Sherline poate fii usor si simplu convertit intr-o mica masina de frezare. Coloana este de otel in coada de randunica cu o baza solida din aluminu care se ataseaza pe patul strungului in locul ansamblului motor iar acesta se monteaza pe coloana de frezare. Saua este ridicata si coborata pentru a controla adacimea frezarii prin o roata de control care este calibrata la 0.01mm.

 Piesele de prelucrat sunt montate pe sania strungului.

 Pe variantele DE LUXE 3485 Metric, o roata de control de  2-1/2" adjustabilla la"zero" inlocuieste varianta standard. Daca comandati versiunea cu pregatire CNC, 3053-CNC aceasta are instalate monturile pentru motoarele pas cu pas tip NEMA 23 iar acestea sunt furnizate cu ax dublu pentru a putea fii folosit produsul si in varianta manuala.

Iata o cale buna de a incepe frezarea  tocmai pentru ca mai toate operatiunile de frezare pot fii facute, dimensiunea piesei este practic limitarea cea mai mare. Mai toate accesoriile de frezat pot fii folosite in acesta setare iar daca mai tarziu veti dori sa upgradati la o freza completa nu trebuie decat sa cumparati masa de frezare XY Sherline 5210, sau 5411. Aveti astfel o economie realizata pentru ca nu mai trebuie sa cumparati ansamblul motor.
Coloana verticala de frezare multidirectionala asigura toate miscarile si setarile frezei 2100 cu cele opt directii de frezare. Axa Z poate fii rotita, inclinata si oscilata, miscata inainte si inapoi pentru frezare si gaurire in aproape orice unghi.  Oricand veti dorii puteti cumpara baza 5610  XY care a fost gandita sa accepte aceasta coloana si veti avea freza 2010 fara a mai cumpara ansamblul motor.

Orice coloana de frezare poate deveni la randul ei una multidirectionala, baza 5660 este pentru coloanele de frezare exclusiv pentru freze iar baza 5685 exclusiv pentru coloanele verticale de frezare dedicate strungurilor. Conversia nu include coloana si saua care sunt deja prezente in coloana.

 

MANUAL DE UTILIZARE!!!

3053
No reviews
Product added to wishlist
Produs adăugat la comparator

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.

Detalii