5330 Ochelari protectie
5330 Ochelari protectie
5330 Ochelari protectie
5330 Ochelari protectie

5330 Ochelari protectie

Nu se poate exagera importanta protectiei de ochi cand se lucreaza cu scule aschietoare. Ochelarii normali nu pot rezista la impactul cu piese aruncate la viteze mari ci chiar fac mai mult rau. Ori de cate ori lucrati cu masini unelte care produc aschii metalice fierbinti este imperativ sa purtati ochelari de protectie adecvati. Chiar si cand

Disponibil la comanda
45,84 lei
cu TVA

 

Nu se poate exagera importanta protectiei de ochi cand se lucreaza cu scule aschietoare. Ochelarii normali nu pot rezista la impactul cu piese aruncate la viteze mari ci chiar fac mai mult rau. Ori de cate ori lucrati cu masini unelte care produc aschii metalice fierbinti este imperativ sa purtati ochelari de protectie adecvati. Chiar si cand masinile unelte nu sunt in uz acestia va protejeaza de spanul fin de pe mana cu care este posibil sa va stergeti la ochi. 

Acesti ochelari de protectie de foarte buna calitate sunt usori, confortabili producand in acelasi timp o distorsie optica minima. Nici un profesionist care a avut un incident cu span intrat in ochi nu va mai neglija acest aspect.

5330
No reviews
Product added to wishlist
Produs adăugat la comparator

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.

Detalii